Преведувач за која било веб-страница: правење на вашата содржина достапна со ConveyThis

Преведувач за која било веб-локација: правење на вашата содржина достапна со ConveyThis, рушејќи ги јазичните бариери за глобалната публика.
Пренесете го ова демо
Пренесете го ова демо
универзален преведувач на веб-страници

Кога го лансиравме conveythis.com како производ SaaS во 2018 година, главно го направивме достапен за директориумите на WordPress и Shopify. На WP, ConveyThis може да создаде под-папки наречени /es/, /fr/, /de/ и кои создадоа многу нови страници што може да се индексираат од Google и да се претворат во продажба.

https://www.youtube.com/watch?v=uzpYNGH7w7M

Сепак, немаше соодветни решенија за помалку вообичаени, но засилени платформи како што се: SquareSpace , Wix , Weblow , Tilda итн. страници што би можеле да бидат кеширани од Google.

Ни требаа три години развој и конечно ја објавивме и таа функција!

Сега со неколку модификации на поставките за DNS на вашиот домен, можете да распоредите нови верзии на кој било тип на веб-локација, без разлика дали се работи за CMS или сопствена рамка. Ќе работи насекаде.

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени*