Месечни и годишни цени - Заштедете 50% со ConveyThis

Направете ја вашата веб-страница повеќејазична за 5 минути
Пренесете го ова демо
Пренесете го ова демо

Мал бизнис

Месечно Годишно (2 месеци бесплатно)
Free
$0
$0
месечно
Starter
$29.99
$14.99
месечно
Business
$59
$29
месечно
Business+
$99
$49
месечно
Free
$0
$0
годишно
Starter
$299.90
$149.90
годишно
Business
$590
$290
годишно
Business+
$990
$490
годишно

Среден бизнис

Месечно Годишно (2 месеци бесплатно)
Pro
$159
$79
месечно
Pro+
$279
$139
месечно
Optimum
$399
$199
месечно
Corporate
$599
$299
месечно
Pro
$1,590
$790
годишно
Pro+
$2,790
$1,390
годишно
Optimum
$3,990
$1,990
годишно
Corporate
$5,990
$2,990
годишно

Голем бизнис

Месечно Годишно (2 месеци бесплатно)
Corporate+
$799
$399
месечно
Advanced
$1,999
$599
месечно
Advanced+
$1,599
$799
месечно
Extreme
$2,399
$1,199
месечно
Corporate+
$7,990
$3,990
годишно
Advanced
$9,990
$5,990
годишно
Advanced+
$11,990
$7,990
годишно
Extreme
$15,990
$11,990
годишно
План на претпријатие

Најчесто поставувани прашања

„Преведени зборови“ се однесува на збирот на зборови што може да се преведат како дел од вашиот план на ConveyThis.

За да го одредите бројот на потребни преведени зборови, треба да го одредите вкупниот број на зборови на вашата веб-локација и бројот на јазиците на кои сакате да го преведете. Нашата алатка за броење зборови може да ви го обезбеди целосниот број на зборови на вашата веб-локација, помагајќи ни да предложиме план прилагоден на вашите потреби.

Можете и рачно да го пресметате бројот на зборови: на пример, ако сакате да преведете 20 страници на два различни јазици (надвор од вашиот оригинален јазик), вкупниот број на преведени зборови ќе биде производ на просечните зборови по страница, 20 и 2. Со просечни 500 зборови на страница, вкупниот број на преведени зборови би бил 20.000.

Доколку го надминете поставеното ограничување за користење, ќе ви испратиме известување преку е-пошта. Ако функцијата за автоматско надградба е вклучена, вашата сметка ќе биде беспрекорно надградена на следниот план во согласност со вашата употреба, обезбедувајќи непрекината услуга. Меѓутоа, ако автоматската надградба е оневозможена, услугата за преведување ќе запре додека не се надградите на повисок план или не ги отстраните вишокот преводи за да се усогласат со пропишаното ограничување на бројот на зборови во вашиот план.

Не, бидејќи веќе сте уплатиле за вашиот постоечки план, трошокот за надградба едноставно ќе биде разликата во цената помеѓу двата планови, пропорционална за преостанатото времетраење од вашиот тековен циклус на наплата.

Ако вашиот проект содржи помалку од 2500 зборови, можете да продолжите да го користите ConveyThis без трошоци, со еден преведувачки јазик и ограничена поддршка. Не се потребни дополнителни активности, бидејќи бесплатниот план автоматски ќе се имплементира по пробниот период. Ако вашиот проект надминува 2500 зборови, ConveyThis ќе престане да ја преведува вашата веб-страница и ќе треба да размислите за надградба на вашата сметка.

Ние ги третираме сите наши клиенти како наши пријатели и одржуваме рејтинг за поддршка од 5 ѕвезди. Се стремиме да одговориме на секоја е-пошта навремено во текот на нормалното работно време: од 9 до 18 часот EST MF.

Кредитите за вештачка интелигенција се карактеристика што ја обезбедуваме за да ја подобриме приспособливоста на преводите генерирани со вештачка интелигенција на вашата страница. Секој месец, одредена сума на кредити за вештачка интелигенција се додава на вашата сметка. Овие кредити ви овозможуваат да ги усовршите машинските преводи за посоодветно претставување на вашата страница. Еве како функционираат:

  1. Лекторирање и усовршување : Дури и ако не го зборувате течно целниот јазик, можете да ги користите вашите кредити за да ги приспособите преводите. На пример, ако одреден превод изгледа премногу долг за дизајнот на вашата страница, можете да го скратите додека го зачувате неговото оригинално значење. Слично на тоа, можете да го преформулирате преводот за подобра јасност или резонанца со вашата публика, без да ја изгубите неговата суштинска порака.

  2. Ресетирање преводи : Ако некогаш почувствувате потреба да се вратите на првичниот машински превод, можете да го направите тоа, враќајќи ја содржината во нејзината оригинална преведена форма.

Накратко, кредитите за вештачка интелигенција обезбедуваат дополнителен слој на флексибилност, осигурувајќи дека преводите на вашата веб-локација не само што ја пренесуваат вистинската порака, туку и беспрекорно се вклопуваат во вашиот дизајн и корисничко искуство.

Месечни прегледи на преведени страници се вкупниот број на посетени страници на преведен јазик во текот на еден месец. Тоа се однесува само на вашата преведена верзија (не ги зема предвид посетите на вашиот оригинален јазик) и не вклучува посети на ботови на пребарувачот.

Да, ако имате барем Про план, ја имате функцијата за повеќе страници. Тоа ви овозможува да управувате со неколку веб-локации одделно и дава пристап до едно лице по веб-локација.

Ова е карактеристика што овозможува да се вчита веќе преведена веб-страница на вашите странски посетители врз основа на поставките во нивниот прелистувач. Ако имате шпанска верзија и вашиот посетител доаѓа од Мексико, шпанската верзија ќе биде стандардно вчитана што ќе им олесни на вашите посетители да ја откријат вашата содржина и да ги завршат купувањата.

Сите наведени цени не вклучуваат данок на додадена вредност (ДДВ). За клиентите во ЕУ, ДДВ ќе се примени на вкупниот износ, освен ако не е доставен легитимен ДДВ број на ЕУ.

Мрежата за испорака на преводи или TDN, како што е обезбедена од ConveyThis, функционира како прокси за превод, создавајќи повеќејазични огледала на вашата оригинална веб-локација.

TDN технологијата на ConveyThis нуди решение базирано на облак за превод на веб-локации. Ја елиминира потребата за измени на вашата постоечка околина или инсталирање на дополнителен софтвер за локализација на веб-страниците. Може да имате повеќејазична верзија на вашата веб-страница оперативна за помалку од 5 минути.

Нашата услуга ја преведува вашата содржина и ги хостира преводите во нашата облак мрежа. Кога посетителите пристапуваат до вашата преведена страница, нивниот сообраќај преку нашата мрежа се насочува кон вашата оригинална веб-локација, ефикасно создавајќи повеќејазичен одраз на вашата страница.

Да, нашиот софтвер може да се справи со преводот на вашите е-пошта за трансакции. Проверете ја нашата документација за тоа како да ја имплементирате или е-пошта на нашата поддршка за помош.

Табела со карактеристики

Направете ја вашата веб-страница повеќејазична за неколку минути.

Small business
Free
Usage
Translated Languages: 1 language
Free Machine Words: 2,500
Page views/month: 2,500
Websites: 1
Select Plan
↓ Show more ↓
Features
Widget Customization
Right-to-Left support
Edit Translations with Text Editor
Edit Translations with Visual Editor
Available AI Credits: 5
Re-phrase Translations with AI (credits/month)
Shorten Translations with AI (credits/month)
Word Calculator (credits/month)
Replace Text in Images with AI (coming soon)
Translation Page Analytics
Multilingual SEO
Custom default language
Automatic language redirection
Support & Services
Documentation
Email and website support
Support Tier: Limited
Small business
STARTER
Usage
Translated Languages: 1 language
Free Machine Words: 10,000
Page views/month: 10,000
Websites: 1
Select Plan
↓ Show more ↓
Features
Widget Customization
Right-to-Left support
Edit Translations with Text Editor
Edit Translations with Visual Editor
Available AI Credits: 5
Re-phrase Translations with AI (credits/month)
Shorten Translations with AI (credits/month)
Word Calculator (credits/month)
Replace Text in Images with AI (coming soon)
Translation Page Analytics
Multilingual SEO
Custom default language
Remove Branding
Automatic language redirection
URL customization
Edit Translations with Glossary
Clear Domain Cache
Support & Services
Documentation
Email and website support
Support Tier: Basic
Small business
BUSINESS
Usage
Translated Languages: 3 language
Free Machine Words: 50,000
Page views/month: 50,000
Websites: 1
Select Plan
↓ Show more ↓
Features
Widget Customization
Right-to-Left support
Edit Translations with Text Editor
Edit Translations with Visual Editor
Available AI Credits: 15
Re-phrase Translations with AI (credits/month)
Shorten Translations with AI (credits/month)
Word Calculator (credits/month)
Replace Text in Images with AI (coming soon)
Translation Page Analytics
Multilingual SEO
Custom default language
Remove Branding
Automatic language redirection
URL customization
Edit Translations with Glossary
Clear Domain Cache
Support & Services
Documentation
Email and website support
Support Tier: Basic
Small business
BUSINESS+
Usage
Translated Languages: 4 language
Free Machine Words: 100,000
Page views/month: 100,000
Websites: 1
Select Plan
↓ Show more ↓
Features
Widget Customization
Right-to-Left support
Edit Translations with Text Editor
Edit Translations with Visual Editor
Available AI Credits: 20
Re-phrase Translations with AI (credits/month)
Shorten Translations with AI (credits/month)
Word Calculator (credits/month)
Replace Text in Images with AI (coming soon)
Translation Page Analytics
Multilingual SEO
Custom default language
Remove Branding
Automatic language redirection
URL customization
Edit Translations with Glossary
Clear Domain Cache
Support & Services
Documentation
Email and website support
Support Tier: Basic
MEDIUM BUSINESS
PRO
Usage
Translated Languages: 5 language
Free Machine Words: 200,000
Page views/month: 200,000
Websites: 3
↓ Show more ↓
Features
Widget Customization
Right-to-Left support
Edit Translations with Text Editor
Edit Translations with Visual Editor
Available AI Credits: 25
Re-phrase Translations with AI (credits/month)
Shorten Translations with AI (credits/month)
Word Calculator (credits/month)
Replace Text in Images with AI (coming soon)
Translation Page Analytics
Multilingual SEO
Custom default language
Remove Branding
Automatic language redirection
URL customization
Edit Translations with Glossary
Team Members
URL Translation
Clear Domain Cache
Support & Services
Documentation
Email and website support
Support Tier: Priority
MEDIUM BUSINESS
PRO+
Usage
Translated Languages: 9 language
Free Machine Words: 350,000
Page views/month: 350,000
Websites: 5
Select Plan
↓ Show more ↓
Features
Widget Customization
Right-to-Left support
Edit Translations with Text Editor
Edit Translations with Visual Editor
Available AI Credits: 45
Re-phrase Translations with AI (credits/month)
Shorten Translations with AI (credits/month)
Word Calculator (credits/month)
Replace Text in Images with AI (coming soon)
Translation Page Analytics
Multilingual SEO
Custom default language
Remove Branding
Automatic language redirection
URL customization
Edit Translations with Glossary
Team Members
URL Translation
Export and Import (CSV, TMX)
Clear Domain Cache
Support & Services
Documentation
Email and website support
Support Tier: Priority
MEDIUM BUSINESS
OPTIMUM
Usage
Translated Languages: 14 language
Free Machine Words: 500,000
Page views/month: 500,000
Websites: 10
Select Plan
↓ Show more ↓
Features
Widget Customization
Right-to-Left support
Edit Translations with Text Editor
Edit Translations with Visual Editor
Available AI Credits: 70
Re-phrase Translations with AI (credits/month)
Shorten Translations with AI (credits/month)
Word Calculator (credits/month)
Replace Text in Images with AI (coming soon)
Translation Page Analytics
Multilingual SEO
Custom default language
Remove Branding
Automatic language redirection
URL customization
Edit Translations with Glossary
Team Members
URL Translation
Export and Import (CSV, TMX)
Clear Domain Cache
Support & Services
Documentation
Email and website support
Support Tier: Priority
MEDIUM BUSINESS
CORPORATE
Usage
Translated Languages: 20 language
Free Machine Words: 750,000
Page views/month: 750,000
Websites: 15
Select Plan
↓ Show more ↓
Features
Widget Customization
Right-to-Left support
Edit Translations with Text Editor
Edit Translations with Visual Editor
Available AI Credits: 100
Re-phrase Translations with AI (credits/month)
Shorten Translations with AI (credits/month)
Word Calculator (credits/month)
Replace Text in Images with AI (coming soon)
Translation Page Analytics
Multilingual SEO
Custom default language
Remove Branding
Automatic language redirection
URL customization
Edit Translations with Glossary
Team Members
URL Translation
Export and Import (CSV, TMX)
Clear Domain Cache
Support & Services
Documentation
Email and website support
Support Tier: Priority
LARGE BUSINESS
CORPORATE+
Usage
Translated Languages: 30 language
Free Machine Words: 1,000,000
Page views/month: 1,000,000
Websites: 20
Select Plan
↓ Show more ↓
Features
Widget Customization
Right-to-Left support
Edit Translations with Text Editor
Edit Translations with Visual Editor
Available AI Credits: 150
Re-phrase Translations with AI (credits/month)
Shorten Translations with AI (credits/month)
Word Calculator (credits/month)
Replace Text in Images with AI (coming soon)
Translation Page Analytics
Multilingual SEO
Custom default language
Remove Branding
Automatic language redirection
URL customization
Edit Translations with Glossary
Team Members
URL Translation
Export and Import (CSV, TMX)
Clear Domain Cache
Support & Services
Documentation
Email and website support
Support Tier: Premium
LARGE BUSINESS
ADVANCED
Usage
Translated Languages: 40 language
Free Machine Words: 2,000,000
Page views/month: 2,000,000
Websites: 25
Select Plan
↓ Show more ↓
Features
Widget Customization
Right-to-Left support
Edit Translations with Text Editor
Edit Translations with Visual Editor
Available AI Credits: 200
Re-phrase Translations with AI (credits/month)
Shorten Translations with AI (credits/month)
Replace Text in Images with AI (coming soon)
Word Calculator (credits/month)
Translation Page Analytics
Multilingual SEO
Custom default language
Remove Branding
Automatic language redirection
URL customization
Edit Translations with Glossary
Team Members
URL Translation
Export and Import (CSV, TMX)
Clear Domain Cache
Support & Services
Documentation
Email and website support
Support Tier: Premium
LARGE BUSINESS
ADVANCED+
Usage
Translated Languages: 80 language
Free Machine Words: 3,000,000
Page views/month: 3,000,000
Websites: 30
Select Plan
↓ Show more ↓
Features
Widget Customization
Right-to-Left support
Edit Translations with Text Editor
Edit Translations with Visual Editor
Available AI Credits: 400
Re-phrase Translations with AI (credits/month)
Shorten Translations with AI (credits/month)
Word Calculator (credits/month)
Replace Text in Images with AI (coming soon)
Translation Page Analytics
Multilingual SEO
Custom default language
Remove Branding
Automatic language redirection
URL customization
Edit Translations with Glossary
Team Members
URL Translation
Export and Import (CSV, TMX)
Clear Domain Cache
Support & Services
Documentation
Email and website support
Support Tier: Premium
LARGE BUSINESS
EXTREME
Usage
Translated Languages: 100 language
Free Machine Words: 5,000,000
Page views/month: 5,000,000
Websites: 50
Select Plan
↓ Show more ↓
Features
Widget Customization
Right-to-Left support
Edit Translations with Text Editor
Edit Translations with Visual Editor
Available AI Credits: 500
Re-phrase Translations with AI (credits/month)
Shorten Translations with AI (credits/month)
Word Calculator (credits/month)
Replace Text in Images with AI (coming soon)
Translation Page Analytics
Multilingual SEO
Custom default language
Remove Branding
Automatic language redirection
URL customization
Edit Translations with Glossary
Team Members
URL Translation
Export and Import (CSV, TMX)
Custom domain
Clear Domain Cache
Support & Services
Documentation
Email and website support
Support Tier: Premium
ENTERPRISE
Usage
Translated Languages: All
Free Machine Words: Custom
Page views/month: Custom
Websites: Custom
Select Plan
↓ Show more ↓
Features
Widget Customization
Right-to-Left support
Edit Translations with Text Editor
Edit Translations with Visual Editor
Available AI Credits: Custom
Re-phrase Translations with AI (credits/month)
Shorten Translations with AI (credits/month)
Word Calculator (credits/month)
Replace Text in Images with AI (coming soon)
Translation Page Analytics
Multilingual SEO
Custom default language
Remove Branding
Automatic language redirection
URL customization
Edit Translations with Glossary
Team Members
URL Translation
Export and Import (CSV, TMX)
Custom domain
Clear Domain Cache
Support & Services
Documentation
Email and website support
Support Tier: Dedicated
Usage
Translated Languages?
Free Machine Words?
Page views/month?
Websites?
Features
Widget Customization?
Right-to-Left support?
Edit Translations with Text Editor?
Edit Translations with Visual Editor?
Available AI Credits?
Re-phrase with AI?
Shorten with AI?
Word Calculator?
Replace Text in Images with AI?
Translation Page Analytics?
Multilingual SEO
Custom default language?
Remove Branding?
Automatic language redirection?
URL customization?
Edit Translations with Glossary?
Team Members?
URL Translation?
Export and Import (CSV, TMX)?
Custom domain?
Clear Domain Cache?
Support & Services
Documentation
Email and website support
Support Tier
Account manager & engineer
Small business
FREE
1
2,500
2,500
1
1
5
Soon
 
Limited
STARTER
1
10,000
10,000
1
1
5
Soon
 
Basic
BUSINESS
3
50,000
50,000
1
1
15
Soon
 
Basic
BUSINESS+
4
100,000
100,000
1
1
20
Soon
 
Basic
MEDIUM BUSINESS
PRO
5
200,000
200,000
3
1
25
Soon
 
Priority
PRO+
9
350,000
350,000
5
 
45
Soon
 
Priority
OPTIMUM
14
500,000
500,000
10
1
70
Soon
 
Priority
CORPORATE
20
750,000
750,000
15
1
100
Soon
 
Priority
LARGE BUSINESS
CORPORATE+
30
1,000,000
1,000,000
20
1
150
Soon
 
Premium
ADVANCED
40
2,000,000
2,000,000
25
1
200
Soon
 
Premium
ADVANCED+
80
3,000,000
3,000,000
30
1
400
Soon
 
Premium
EXTREME
100
5,000,000
5,000,000
50
1
500
Soon
 
Premium
ENTERPRISE
All
Custom
Custom
Custom
1
Custom
Soon
 
Dedicated

Големи придобивки за оптимизација

Страници со нови содржини за индексирање, индексирање и испраќање сообраќај

Превод на МЕТА ТАГОВИ: ГЛАВА, КЛУЧНИ ЗБОРОВИ и ОПИС

Зголемена карта на сајтот.XML со нови преведени страници

Зголемени ознаки HREFLANG за да му помогнат на Google да најде нови страници

Интеграции со колички за купување за да се зголеми продажбата

Превод на ознаки ATL на слики

Слика од екранот 8

Колку зборови има на вашата страница?

ракета2 услуга2 1