Да ги направиме клиентите наш врвен приоритет

Направете ја вашата веб-страница повеќејазична за 5 минути
Пренесете го ова демо
Пренесете го ова демо
Alexander A.

Alexander A.

Зголемување на искуството на клиентите: револуционерна поддршка во ConveyThis

Во свет каде што фрустрацијата често ја придружува помошта на клиентите, ConveyThis ги препишува правилата. Со нашето моќно решение за превод на веб-локации, гарантираме дека вашата содржина не е само повеќејазична, туку и енергична и волшебна. Помина времето кога се чувствувате напуштено кога барате помош од бренд на кој му се восхитувате. Искусете ново ниво на корисничка поддршка што ги надминува вашите очекувања.

1. Клиент-центричен етос: ставање на вас на прво место

Во ConveyThis , ние им даваме приоритет на нашите клиенти како никогаш досега. Како директор за корисничко искуство, воодушевен сум што споделувам сознанија за нашиот етос за услуги на клиентите и извонредното патување кое доведе до преку 2000 прегледи со 5 ѕвезди. Нашата посветеност на вашето задоволство нè тера да одиме над и подалеку во обезбедувањето персонализирана и внимателна поддршка.

теми и агенди на лидерски состаноци

2. Одгледување тим за соништа за поддршка

Исклучителната поддршка на клиентите започнува со емпатија, квалитет што го цениме. Разбираме дека иако можеби сме го совладале ConveyThis , на нашите корисници можеби ќе им треба насоки. Нашата посветеност оди подалеку од само обезбедување производ - тоа вклучува вградување на услугите за клиентите во сржта на нашите вредности. Со тим посветен на разбирање на вашите уникатни потреби, обезбедуваме вашиот глас да се слушне и вашите предизвици веднаш да се решат.

3. Наоѓање на совршеното вклопување: особини што нè дефинираат

Градење на ConveyThis тим за поддршка беше трансформативен процес. Црпејќи инспирација од реномираните компании од Силиконската долина, се стремиме да создадеме средина каде секој корисник ќе се чувствува посебно и згрижен. Членовите на нашиот тим поседуваат не само техничка експертиза, туку и способност за поврзување на човечко ниво. Ние веруваме дека со прифаќање на различноста и индивидуалноста, можеме да одговориме на поширок опсег на барања на корисниците.

62711f522c03f11498430d59 состаноци на лидерскиот тим за илустрација на Хуго

4. Обука за извонредност: негување вештини и експертиза

Пронаоѓањето на совршеното одговарање за нашиот тим вклучуваше идентификување на клучните особини како што се емпатија, проактивност и емоционална отпорност. Ние веруваме дека искористувањето на индивидуалноста ги зајакнува нашите колективни способности и ни овозможува да им служиме на корисниците со различни потреби. Преку тековните програми за обука и развој, обезбедуваме нашиот тим за поддршка да остане во првите редови на трендовите во индустријата и најдобрите практики.

водете ефективен тимски состанок

5. Посветеност на персонализирана помош

Тренирањето на нашиот тим беше предизвик, но ние остануваме посветени на тоа да обезбедиме сите да го достигнат истиот стандард. Со преку 250 прашања дневно, кои се движат од едноставни до сложени, обезбедуваме персонализирана помош за секој клиент, без оглед на нивниот план. Нашата посветеност да даваме исклучителна поддршка значи дека ниту едно прашање не останува неодговорено и секој корисник го добива вниманието што го заслужува.

6. Гледање кон иднината: континуирано подобрување

Нашите напори се исплатеа бидејќи бевме сведоци на извонреден раст, со преку 50.000 веб-локации кои го усвоија ConveyThis . Нашиот просечен рејтинг доволно зборува за нашата посветеност и горди сме што ги славиме нашите достигнувања. Гледајќи напред, ние сме посветени на постојано подобрување на нашите услуги за поддршка. Нашата цел е да обезбедиме еднаков пристап и сеопфатна помош за корисниците во различни временски зони. Преку информативни ЧПП и корисни видеа, им даваме моќ на корисниците да го искористат максимумот од ConveyThis , обезбедувајќи го нивниот успех во повеќејазичниот онлајн свет.

5112782 скалиран 1
градиент 2

Подготвени да започнете?

Преводот, многу повеќе од само познавање јазици, е сложен процес. Со следење на нашите совети и користење на ConveyThis , вашите преведени страници ќе резонираат со вашата публика, чувствувајќи се како мајчин јазик на целниот јазик. Иако бара труд, резултатот е награден. Ако преведувате веб-локација, ConveyThis може да ви заштеди часови со автоматско машинско преведување.

Пробајте го ConveyThis бесплатно 7 дена!