Бесплатен приклучок за превод на WordPress: Пренесете го ова за беспрекорен превод

Направете ја вашата веб-страница повеќејазична за 5 минути
Пренесете го ова демо
Пренесете го ова демо

Најлесен начин да ја преведете вашата веб-страница на WordPress

ConveyThis е бесплатен приклучок за WordPress кој помага да се преведе веб-локација на кој било јазик. Тоа е ефикасно решение за оние кои сакаат да допрат до глобална публика, бидејќи обезбедува беспрекорно преведувачко искуство за корисниците што ја посетуваат страницата.

Со ConveyThis, сопственикот на веб-локацијата може лесно да преведува страници, објави, категории, менија, графички контроли и повеќе со неколку кликања. Приклучокот користи технологија за машинско преведување за автоматско преведување на содржината на веб-локацијата, но обезбедува и опција за рачно уредување на преводите доколку е потребно.

Приклучокот поддржува над 100 јазици и може автоматски да го открие јазикот на посетителот и да ја прикаже содржината на соодветниот јазик. Дополнително, ConveyThis обезбедува лесна за употреба контролна табла која му овозможува на сопственикот на веб-локацијата да го следи процесот на превод и да прави промени по потреба.

Рационализирајте ги преводите на вашата веб-страница на WordPress

Една од придобивките од користењето на ConveyThis е тоа што не ја забавува брзината на вчитување на веб-локацијата, бидејќи користи платформа базирана на облак што се справува со процесот на преведување. Приклучокот е исто така лесен за инсталирање и поставување, а потребни се само неколку минути за да започнете.

vecteezy двајца мажи кои преведуваат јазик со апликацијата 8258651

ConveyThis е одлична опција за оние кои сакаат да ја направат својата веб-страница достапна за глобалната публика без да трошат многу пари на професионални преведувачки услуги. Приклучокот е бесплатен за користење, што го прави достапно решение за малите бизниси и блогерите кои сакаат да го прошират својот дофат.

Како заклучок, ConveyThis е кориснички и ефективен приклучок за WordPress кој обезбедува лесен начин за преведување на веб-страница на кој било јазик. Со своите брзи перформанси, автоматско откривање јазик и лесна за употреба контролна табла, тој е одлична опција за секој што сака да го прошири своето онлајн присуство.

Подобрете го вашиот глобален досег со Conveythis Plugin за WordPress

20945116
  1. Лесен превод: пренесува Ова го поедноставува процесот на преведување што го олеснува преведувањето на вашата веб-страница на WordPress на повеќе јазици.

  2. Кориснички интерфејс: интерфејсот е лесен и интуитивен, што им го олеснува преводот на веб-локацијата на нетехничките корисници.

  3. Брз и сигурен: conveyThis користи архитектура базирана на облак за брз и сигурен превод, обезбедувајќи моментален пристап до преводите.

  4. Оптимизирано оптимизација: Приклучокот е оптимизиран за оптимизација, со што се осигурува дека преведените страници се правилно индексирани од пребарувачите и го подобруваат рангирањето на пребарувањето.

  5. Достапно: conveyThis обезбедува прифатливо решение за малите бизниси и поединците кои сакаат да го прошират својот дофат и да привлечат до глобалната публика.