Притиснете: Останете ажурирани со ConveyThis News

Направете ја вашата веб-страница повеќејазична за 5 минути
Пренесете го ова демо
Пренесете го ова демо

Сакате да напишете статија или преглед на YouTube за ConveyThis? Ајде да го направиме едноставно. Користете ги нашите логоа за брендирање, наслов и описи за да го забрзате вашиот напредок!

Презентација

Краток опис

ConveyThis ги руши јазичните бариери помагајќи им на веб-локациите да станат повеќејазични за неколку секунди.

Долг опис

Основана во 2008 година и со седиште во Њујорк, ConveyThis напојува повеќе од 10.000 повеќејазични веб-страници ширум светот. Мисијата на нашата компанија е да ги скрши сите јазични бариери и да им овозможи на сите видови бизниси да комуницираат со своите клиенти на нивниот јазик без разлика дали е тоа англиски, шпански, француски или кинески; на тој начин, проширување на корисничката пријатност на веб-локациите, зголемување на органскиот сообраќај и продажните конверзии.

Лого

го пренесе ова лого
лого хоризонтално сино 554x100 1

Фонтови

Попини:

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

Бои

#1A4CAF

#fe4c1c

#0811fb

#fdd76e

#747794

Притиснете Контакт

Сакате да напишете статија за нас? Или земете интервју за вашиот подкаст или канал на YouTube?