Magento + Пренеси Ова

Превод на приклучоци за Magento - Одете на глобално ниво со вашата продавница - пренесете го ова

Интегрирањето на ConveyThis Translate во која било веб-локација е неверојатно едноставно, а Magento рамката не е исклучок.

Приклучок Magento
Доверливо од

Локални и меѓународни партнери

Повеќејазичен сајт направен лесно

Започнете за неколку минути

интеграција 01
Брза инсталација

Изберете ги вашите јазици и можете да одите во рок од 5 минути (или помалку!). Не е потребен код, изберете од над 110 преведени јазици.

Пренеси го ова 100% компатибилен со приклучокот Magento

ConveyThis со гордост постигнува 100% компатибилност како врвен приклучок за Magento , обезбедувајќи беспрекорно решение за интегрирање на повеќејазичните способности во веб-локациите на Magento. Оваа силна интеграција им дава овластување на бизнисите и програмерите за е-трговија без напор да ги надминат јазичните бариери, осигурувајќи дека нивните страници на Magento се грижат за разновидна глобална публика. Со својот кориснички интерфејс и робусните функции за превод, ConveyThis обезбедува непречен и ефикасен процес на преведување, подобрувајќи ја пристапноста и ангажираноста на содржината на Magento на меѓународно ниво.

Со избирање на ConveyThis како ваш приклучок за Magento, го отклучувате целосниот потенцијал за достигнување разновидна публика на глобално ниво. Компатибилноста со Magento им овозможува на бизнисите со е-трговија без напор да ги презентираат производите и содржините на повеќе јазици, обезбедувајќи дека нивните пораки резонираат низ различни јазични средини. ConveyThis станува неопходна алатка за оние кои имаат за цел да го подобрат корисничкото искуство, да ги рушат јазичните бариери и да го засилат влијанието на нивното дигитално присуство со Magento на глобалната сцена.

Повеќејазичен сајт направен лесно

Лесно управувајте со вашите преводи

Откривање содржина

Кажете му збогум на рачниот превод и здраво за непречениот процес на преведување. ConveyThis автоматски ја открива содржината на вашата веб-локација за превод - објави, страници, менија, производи за е-трговија, графички контроли, заглавија, странични ленти, скокачки прозорци и многу повеќе.

Интерфејс за превод сè-во-едно

Управувањето со преводот е лесно. Прегледајте ја преведената содржина преку 1 кориснички интерфејс. Нарачајте професионални преведувачи, додајте соиграчи за човечки превод и рафинирајте ги вашите автоматски преводи за влијателна локализација на веб-страниците. Плус, гледајте ги вашите уредувања во реално време преку нашиот визуелен уредник.

интеграција 02
Најдобар избор за превод на приклучоци Magento

ConveyThis се појавува како врвен избор за Magento Plugin Translation, нудејќи сеопфатно решение за беспрекорно интегрирање на повеќејазичните способности во веб-локациите за е-трговија на Magento. Препознатлив по својата исклучителна компатибилност, ConveyThis им дава овластување на бизнисите и на програмерите без напор да ги надминат јазичните бариери, осигурувајќи дека нивните страници на Magento испорачуваат содржина што резонира со разновидна глобална публика. Со својот кориснички интерфејс и робусните функции за превод, ConveyThis обезбедува непречен и ефикасен процес на преведување, подобрувајќи ја пристапноста и ангажираноста на содржината на Magento на меѓународно ниво.

Изборот на ConveyThis како најдобар превод на приклучоци за Magento е стратешки потег кон постигнување на поинклузивно и повлијателно дигитално присуство. Овој приклучок им овозможува на бизнисите за е-трговија без напор да комуницираат со публиката ширум светот, презентирајќи производи и содржини на повеќе јазици и приспособувајќи ги пораките на различни јазични преференци. ConveyThis станува неопходна предност за оние кои сакаат да го подобрат корисничкото искуство, да се поврзат со корисниците на глобално ниво и да ја максимизираат ефективноста на нивните веб-локации со Magento на меѓународно ниво.

Преведете ја вашата веб-страница низ целиот свет

Проширете го глобалниот дофат на вашата веб-локација за е-трговија на Magento со ConveyThis , врвното преведувачко решение дизајнирано да ја преведува вашата содржина низ целиот свет. Беспрекорно интегриран како приклучок за Magento , ConveyThis ги урива јазичните бариери без напор, осигурувајќи дека содржината на вашата веб-локација е достапна и привлечна за разновидна меѓународна публика. Со ConveyThis, јазикот повеќе не е пречка бидејќи обезбедува персонализирано и локализирано искуство за корисници од различно јазично потекло.