Shopify + ConveyThis

Превод на продавницата за апликации на Shopify – Најдобро оценета апликација од ConveyThis

Интегрирањето на ConveyThis во вашата страница е брзо и лесно, а Shopify не е исклучок.

shopify апликација
Доверливо од

Локални и меѓународни партнери

Повеќејазичен сајт направен лесно

Започнете за неколку минути

интеграција 01
Брза инсталација

Изберете ги вашите јазици и можете да одите во рок од 5 минути (или помалку!). Не е потребен код, изберете од над 110 преведени јазици.

Пренеси го ова 100% компатибилно со апликацијата Shopify

ConveyThis со гордост постигнува 100% компатибилност како врвно решение за превод на апликацијата Shopify , беспрекорно интегрирајќи повеќејазични способности во онлајн продавниците напојувани од Shopify. Оваа цврста интеграција им дава овластување на бизнисите и програмерите за е-трговија без напор да ги надминат јазичните бариери, осигурувајќи дека нивните апликации Shopify се грижат за разновидна глобална публика. Со својот кориснички интерфејс и робусните функции за преведување, ConveyThis обезбедува непречен и ефикасен процес на преведување, подобрувајќи ја пристапноста и ангажираноста на содржината на апликацијата Shopify на меѓународно ниво.

Со избирање на ConveyThis како ваше решение за превод на апликацијата Shopify , го отклучувате целосниот потенцијал за достигнување разновидна публика на глобално ниво. Компатибилноста со Shopify им овозможува на бизнисите со е-трговија без напор да ја презентираат содржината на апликациите на повеќе јазици, осигурувајќи дека нивните пораки резонираат низ различни јазични средини. „ConveyThis“ станува неопходна алатка за оние кои имаат за цел да го подобрат корисничкото искуство, да ги рушат јазичните бариери и да го засилат влијанието на нивното дигитално присуство на глобалната сцена напојуван од Shopify.

Повеќејазичен сајт направен лесно

Лесно управувајте со вашите преводи

Откривање содржина

Кажете му збогум на рачниот превод и здраво за непречениот процес на преведување. ConveyThis автоматски ја открива содржината на вашата веб-локација за превод - објави, страници, менија, производи за е-трговија, графички контроли, заглавија, странични ленти, скокачки прозорци и многу повеќе.

Интерфејс за превод сè-во-едно

Управувањето со преводот е лесно. Прегледајте ја преведената содржина преку 1 кориснички интерфејс. Нарачајте професионални преведувачи, додајте соиграчи за човечки превод и рафинирајте ги вашите автоматски преводи за влијателна локализација на веб-страниците. Плус, гледајте ги вашите уредувања во реално време преку нашиот визуелен уредник.

интеграција 02
Најдобар избор за превод на апликацијата Shopify

ConveyThis се издвојува како оптимален избор за превод на апликации на Shopify , нудејќи сеопфатно решение за беспрекорно интегрирање на повеќејазичните способности во онлајн продавниците напојувани од Shopify. Познат по својата исклучителна компатибилност, ConveyThis им дава овластување на бизнисите и програмерите за е-трговија без напор да ги надминат јазичните бариери, осигурувајќи дека нивните апликации Shopify обезбедуваат содржина што резонира со разновидна глобална публика. Со својот кориснички интерфејс и робусните функции за преведување, ConveyThis обезбедува непречен и ефикасен процес на преведување, подобрувајќи ја пристапноста и ангажираноста на содржината на апликацијата Shopify на меѓународно ниво.

Изборот на ConveyThis како најдобар превод на апликацијата Shopify е стратешка одлука за да се постигне поинклузивно и повлијателно дигитално присуство. Оваа апликација им овозможува на бизнисите со е-трговија без напор да комуницираат со публиката ширум светот, прикажувајќи ја содржината на апликациите на повеќе јазици и приспособувајќи ги пораките на различни јазични преференци. ConveyThis станува неопходна предност за оние кои сакаат да го подобрат корисничкото искуство, да се поврзат со корисниците на глобално ниво и да ја максимизираат ефикасноста на нивните апликации напојувани од Shopify на меѓународно ниво.

текст за: Преведете ја вашата веб-страница низ целиот свет

Проширете го глобалниот досег на вашата онлајн продавница на Shopify со ConveyThis , врвното преведувачко решение дизајнирано да ја преведува содржината на вашата апликација низ целиот свет. Беспрекорно интегрирана како апликацијата Shopify што оди на апликација, ConveyThis ги урива јазичните бариери без напор, осигурувајќи дека содржината на вашата апликација е достапна и привлечна за разновидна меѓународна публика. Со ConveyThis, јазикот повеќе не е пречка бидејќи обезбедува персонализирано и локализирано искуство за корисници од различно јазично потекло.

Со избирање на ConveyThis за преведување на вашата апликација Shopify низ целиот свет, отворате нови хоризонти за вашето дигитално присуство. Оваа моќна апликација Shopify го подобрува корисничкото искуство, ги урива географските и јазичните бариери и ја поврзува вашата апликација со глобалната публика. Подигнете го влијанието на вашата апликација, погрижете се да резонира со корисниците ширум светот и направете го ConveyThis ваш доверлив придружник за создавање на навистина инклузивно и привлечно искуство за купување преку Интернет на глобалната сцена.

Интеграции

Повеќе ConveyThis интеграции

Не треба да го проучувате изворниот код на вашата веб-локација за да ја преведете на повеќе јазици . Заштедете време и истражете ги врските на нашата веб-локација и ослободете ја моќта на ConveyThis за вашиот бизнис за неколку секунди.

Интеграција на WordPress

Преземете го нашиот високо оценет додаток за превод на WordPress

Интеграција на Shopify

Зголемете ја продажбата на вашата онлајн продавница на Shopify со нашиот менувач на јазици за Shopify

BigCommerce интеграција

Претворете ја вашата продавница BigCommerce во повеќејазичен центар

Weebly интеграција

Преведете ја вашата веб-локација Weebly на повеќе јазици со врвен приклучок

Интеграција на SquareSpace

Преведете ја вашата веб-страница на SquareSpace на повеќе јазици со врвен приклучок

Парче од JavaScript

Ако вашиот CMS не е наведен, преземете го нашиот фрагмент од JavaScript

Што мислат нашите корисници за ConveyThis?

Дизајн без наслов 5
Пренеси ова е одлична алатка, ни помогна многу во процесот на превод и дуплирање на страници, ни понуди лесен начин за приспособување на преводот на јазикот и брз одговор на сите наши сомнежи. Одлична услуга за клиенти.
„Прична алатка“
Pulscog (@pulsocg)
Дизајн без наслов 3
ПренесиОва не е ништо помалку од брилијантно! Поради овој приклучок, успеав да ја преведам целата моја веб-страница помеѓу англиски и полски без никакви тешкотии. Не е потребно претходно техничко знаење за тоа како да се користи овој приклучок. Вие едноставно се најавувате на вашата сметка на ConveyThis и ја преведувате вашата веб-страница таму. Убаво и лесно!
„Најдобар бесплатен приклучок од овој тип“
Jmpoletek (@Jmpoletek)
Дизајн без наслов 6
Досега пробав многу повеќејазични приклучоци и ConveyThis е само ПРЕВРЕСНО. Навистина би му дал на ConveyThis 10 ѕвезди. Ви благодариме што го направивте овој приклучок.
"Ова е одлично"
Ianbreet (@Ianbreet)

Колку зборови има на вашата страница?