HubSpot + ConveyThis

Превод на приклучоци HubSpot – Поврзете се со глобалните клиенти преку ConveyThis

Интегрирањето на ConveyThis Translate во која било веб-локација е неверојатно едноставно, а HubSpot не е исклучок.

Приклучок за превод HubSpot
Доверливо од

Локални и меѓународни партнери

Повеќејазичен сајт направен лесно

Започнете за неколку минути

интеграција 01
Брза инсталација

Изберете ги вашите јазици и можете да одите во рок од 5 минути (или помалку!). Не е потребен код, изберете од над 110 преведени јазици.

100% компатибилен со HubSpot Plugin Translation

ConveyThis се појавува како решение за беспрекорна повеќејазична интеграција во екосистемот HubSpot , со 100% компатибилност како врвен приклучок за превод на HubSpot. Оваа моќна интеграција ги овластува бизнисите и маркетерите без напор да ги рушат јазичните бариери, осигурувајќи дека нивните веб-локации и маркетиншки материјали кои работат на HubSpot ќе резонираат кај глобалната публика. Со интуитивен интерфејс и робусни способности за преведување, ConveyThis обезбедува непречен и ефикасен процес, подобрувајќи ја пристапноста и ангажираноста на платформите HubSpot на меѓународно ниво.

Со избирање на ConveyThis како ваш превод на приклучоци за HubSpot , го отклучувате целосниот потенцијал за достигнување разновидна публика на глобално ниво. Компатибилноста со HubSpot им овозможува на бизнисите беспрекорно да презентираат содржини на повеќе јазици, осигурувајќи дека маркетинг кампањите, веб-локациите и материјалите за комуникација се прилагодени на лингвистичките преференции на разновидна и глобална публика. ConveyThis станува неопходна предност за бизнисите кои имаат за цел да го прошират својот дофат, да го подобрат корисничкото искуство и да го засилат влијанието на нивното дигитално присуство на HubSpot на глобалната сцена.

Повеќејазичен сајт направен лесно

Лесно управувајте со вашите преводи

Откривање содржина

Кажете му збогум на рачниот превод и здраво за непречениот процес на преведување. ConveyThis автоматски ја открива содржината на вашата веб-локација за превод - објави, страници, менија, производи за е-трговија, графички контроли, заглавија, странични ленти, скокачки прозорци и многу повеќе.

Интерфејс за превод сè-во-едно

Управувањето со преводот е лесно. Прегледајте ја преведената содржина преку 1 кориснички интерфејс. Нарачајте професионални преведувачи, додајте соиграчи за човечки превод и рафинирајте ги вашите автоматски преводи за влијателна локализација на веб-страниците. Плус, гледајте ги вашите уредувања во реално време преку нашиот визуелен уредник.

интеграција 02
Најдобар превод на приклучокот HubSpot

ConveyThis гордо стои како водечки превод на приклучоци за HubSpot , нудејќи сеопфатно решение за беспрекорно интегрирање на повеќејазичните способности во веб-локациите и маркетинг материјалите на HubSpot. Препознатлив по својата исклучителна компатибилност, ConveyThis им дава овластување на бизнисите и на маркетерите без напор да ги надминат јазичните бариери, осигурувајќи дека нивните платформи HubSpot испорачуваат содржина што резонира со разновидна глобална публика. Со својот кориснички интерфејс и робусните функции за преведување, ConveyThis обезбедува непречен и ефикасен процес на преведување, подобрувајќи ја пристапноста и ангажираноста на содржината напојувана од HubSpot на меѓународно ниво.

Допрете до посетители ширум светот

Проширете го вашиот дигитален досег и поврзете се со публиката ширум светот користејќи го ConveyThis , врвниот приклучок за превод HubSpot. Со беспрекорно интегрирање на повеќејазични способности во екосистемот HubSpot, ConveyThis гарантира дека вашата содржина е достапна и привлечна за разновидна меѓународна публика. Јазикот повеќе не е бариера бидејќи ConveyThis им дава овластување на бизнисите да обезбедат персонализирано и локализирано искуство за корисници од различно јазично потекло.

Изборот на ConveyThis за да стигне до посетители ширум светот значи рушење на географските и јазичните бариери, правејќи ја вашата содржина на HubSpot достапна за поширока, повеќејазична публика. Без разлика дали се работи за маркетинг кампањи, содржина на веб-локација или комуникациски материјали, ConveyThis го подобрува корисничкото искуство и гарантира дека вашата платформа HubSpot резонира со корисниците на глобално ниво. Подигнете го вашето дигитално присуство, поврзете се со корисници ширум светот и отворете нови патишта за ангажирање со ConveyThis како ваш приклучок за превод HubSpot .