Како да ја направите вашата веб-страница на WordPress повеќејазична со ConveyThis

Научете како да ја направите вашата веб-страница на WordPress повеќејазична со ConveyThis, прифаќајќи ја лингвистичката разновидност за поинклузивно онлајн искуство.
Пренесете го ова демо
Пренесете го ова демо
преглед smartseven

Проверете уште еден кул преглед на бесплатната верзија на ConveyThis за WP од SmartSeven!

Неколку начини како да направите повеќејазична страница на WordPress повеќејазична. Како сами да креирате сопствена веб-страница бесплатно од нула во ново видео! Во денешно време, секој може да креира сопствена веб-страница бесплатно од нула! Само треба да ги знаете основните алатки за развој на веб-страници без програмско знаење. Но, уште подобро е да ја направите вашата страница повеќејазична и достапна за целиот свет. Дури и почетник може да создаде веб-страница за себе и да почне да заработува пари на неа на Интернет. Научете како да изградите веб-страница во WordPress користејќи го најдобриот градител на веб-страници.

Главните карактеристики на приклучокот:

  • лесно и брзо се поставува;
  • поддршка за над 92 јазици.
  • покрај WordPress, приклучокот работи и со Shopify, Weebly, Sqeurspace, Wix и други.
  • бесплатно за мали сајтови;
  • интуитивно поставување;
  • висококвалитетен машински превод со можност за уредување;
  • SEO оптимизација на страницата на странски јазици;
  • визуелен уредник;

Содржина:

00:00 Почеток
00:20 Избор на хостинг
00:34 Како да направите повеќејазична веб-страница
01:20 Инсталација на приклучокот
04:07 Променете го јазикот на WordPress
05:03 Тарифни планови

Ви благодариме на сите што гледавте. Претплатете се на нашиот канал SmartSeven и лајкнете го. Следете ги новите изданија на каналот и ќе се видиме наскоро. стас бикови

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени*