Како да ја преведете вашата веб-страница на кој било друг јазик со ConveyThis

Откријте како да ја преведете вашата веб-страница на кој било друг јазик со ConveyThis, отклучувајќи го потенцијалот на глобалната комуникација.
Пренесете го ова демо
Пренесете го ова демо
преглед на сајбер

Уште една одлична рецензија на YouTube од Cyber Warriors!

Во ова видео, ќе ви покажам како можете да ја преведете веб-страницата на кој било друг јазик со помош на приклучокот Conveythis WordPress.

Добијте Пренесете го овој приклучок за огромен попуст: http://cyberwarriors.tech/conveythis Се надевам дека на сите ќе ви се допадне ова видео и ова видео ќе ви биде корисно

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени*