Алтернатива на Memsource: Зошто да го пренесете ова е вашиот најдобар избор

Направете ја вашата веб-страница повеќејазична за 5 минути
Пренесете го ова демо
Пренесете го ова демо

Алтернатива на Memsource: Како сме подобри?

ConveyThis нуди беспрекорен преведувач на веб-локации со само еден клик. Со преку 100 јазици, лесно е да се привлече меѓународна публика на вашата страница - и во споредба со Memsource, еве што правиме подобро:

алтернатива на memsource
01
01
Совршен квалитет на превод

ConveyThis беспрекорно се интегрира со вашата веб-локација и создава точна основа за превод на која подоцна ќе можете да се засновате ако така одлучите. Ја трениравме нашата вештачка интелигенција многу години за да го постигнеме овој резултат. Го оптимизиравме парсирањето на HTML/JavaScript на такво ниво, конкурентните приклучоци не можат да се натпреваруваат.

02
02
Преводи оптимизирани за оптимизација

Со цел да ја направи вашата страница попривлечна и поприфатлива за пребарувачите како Google, Yandex и Bing, ConveyThis преведува мета-ознаки како што се наслови, клучни зборови и описи. Ја додава и ознаката hreflang, така што пребарувачите знаат дека вашата страница има преведени страници.

03
03
Не е потребно кодирање

ConveyThis ја подигна едноставноста на следното ниво. Не е потребно повеќе тврдо кодирање. Не се потребни повеќе размени со LSP (даватели на превод на јазици). Сè е управувано на едно безбедно место. Подготвен за распоредување за само 10 минути.

Како се споредуваат нашите цени?

Нашата услуга е поприфатлива во споредба со Memsource, но тоа не е единствениот бизнис што го победивме во цените! Погледнете сами!

Карактеристика Пренеси го ова Веглот
Стартер:

Цена:

Зборови:

Јазици:

Најдобра опција:

$7.99/ месец

15,000

1

15 долари/месечно

10,000

1

Бизнис:

Цена:

Зборови:

Јазици:

Најдобра опција:

$14.99/ месец

50,000

3

29 долари месечно

50,000

3

Про:

Цена:

Зборови:

Јазици:

Најдобра опција:

$39.99/ месец

200,000

5


Погледнете ги сите планови

79 долари/месечно

200,000

5

Слика од екранот 10

30-дневна гаранција за враќање на парите

Ако по користењето на ConveyThis 7 дена и не сте задоволни, едноставно контактирајте го нашиот тим за поддршка преку разговор или е-пошта, и ние ќе го обработиме вашето барање за рефундирање. Нема прашања! Ако 7 дена не е доволно време за да се запознаете со ConveyThis, можете да ја продолжите гаранцијата за враќање пари на 30 дена со споделување на вашите повратни информации со нас за тоа како можеме да го направиме ConveyThis уште подобар!

Големи придобивки за оптимизација

Страници со нови содржини за индексирање, индексирање и испраќање сообраќај

Превод на МЕТА ТАГОВИ: ГЛАВА, КЛУЧНИ ЗБОРОВИ и ОПИС

Зголемена карта на сајтот.XML со нови преведени страници

Зголемени ознаки HREFLANG за да му помогнат на Google да најде нови страници

Интеграции со колички за купување за да се зголеми продажбата

Превод на ознаки ATL на слики

Слика од екранот 8

Колку зборови има на вашата страница?

ракета2 услуга2 1

Најчесто поставувани прашања

Нашиот приклучок преведува страници во лет. Тоа значи дека ја преведува страницата само ако некој ја отвори на вашата страница. Така, за да преведете други, непреведени страници, можете да ги отворите на вашата страница и да изберете јазик. Ова ќе ги принуди да бидат преведени.

Детален одговор за да обезбедите информации за вашиот бизнис, да изградите доверба со потенцијалните клиенти и да помогнете да го убедите посетителот дека добро одговарате за нив.

Проверете ја нашата бесплатна онлајн алатка: Бројач на зборови на веб-страница

Да, донесете ги вашите пријатели и познаници. Лекторирајте и уредувајте преводи користејќи ги нашите визуелни интерфејси во контекст и зголемете ги стапките на конверзија на вашите целни страници.

Ние ги третираме сите наши клиенти како наши пријатели и одржуваме рејтинг за поддршка од 5 ѕвезди. Се стремиме да одговориме на секој е-пошта и телефонски повик навремено во текот на нормалното работно време: 9 до 18 часот EST MF.

Да! Ако градите и/или промовирате веб-локации за вашите клиенти, пријавете се за нашиот ПРО план или повисок за повторно да го продадете ConveyThis на вашите клиенти за една ниска месечна цена.

Да! ConveyThis вработува тим од менаџери на сметки и професионалци за поддршка за внимателно да ја водат вашата компанија во сите фази на локализација на веб-страниците. Поддржана е месечна наплата и плаќање со деловен чек.

Месечни прегледи на преведени страници се вкупниот број на посетени страници на преведен јазик во текот на еден месец. Тоа се однесува само на вашата преведена верзија (не ги зема предвид посетите на вашиот оригинален јазик) и не вклучува посети на ботови на пребарувачот.

Да, ако имате барем Про план, ја имате функцијата за повеќе страници. Тоа ви овозможува да управувате со неколку веб-локации одделно и дава пристап до едно лице по веб-локација.

Професионален јазичен превод го нудат човечки лингвисти. Ние вработуваме мрежа од 216.498 хонорарни преведувачи способни да преведуваат секаков вид јазици, документи и специјализации. Секое парче текст преведено од машински преведувач може да биде лекторирано од луѓе за ниска надокнада. Заштедете време и пари со вработување професионални лингвисти да преведуваат важни страници на вашата веб-страница!

Ова е карактеристика што овозможува да се вчита веќе преведена веб-страница на вашите странски посетители врз основа на поставките во нивниот прелистувач. Ако имате шпанска верзија и вашиот посетител доаѓа од Мексико, шпанската верзија ќе биде стандардно вчитана што ќе им олесни на вашите посетители да ја откријат вашата содржина и да ги завршат купувањата.

Да! ConveyThis е главен снабдувач на решенија за инстант превод на веб-локации за американската влада и нејзините подружници. Нудиме флексибилно управување со сметки, обука и постојана поддршка за владините службеници и локалните организации.