WordPress Integrering

Instruksjon

Hvordan installere ConveyThis?

Trinn #1 – Legg til ny

Gå til WordPress kontrollpanelet og klikk på "Plugins" og deretter "Legg til ny".

Trinn #2 – Installer og aktiver

Skriv ConveyThis i søkefeltet, så vises programtillegget.

Klikk på "Installer nå" og deretter "Aktiver".

Trinn #3 – Gå til Konfigurasjon

Når siden oppdateres, ser du varselet om at plugin er aktivert, men ennå ikke konfigurert.

Trykk på "konfigurasjonsside" -koblingen for å ConveyThis på konfigurasjonssiden.

Trinn #4 – Innstillinger

På denne siden må du konfigurere innstillingene dine.

For å gjøre det må du først og fremst opprette konto www.conveythis.com hvis du ikke allerede har gjort det.

Trinn #5 – API-nøkkel

Når du har bekreftet registreringen, går du til dashbordet.

Kopier din unike API-nøkkel og gå tilbake til plugin-modulens konfigurasjonsside.

Trinn #6 – Lagre konfigurasjon

Lim inn API-nøkkelen i det aktuelle feltet.

Velg kilde- og målspråk.

Klikk på "Lagre konfigurasjon".

Trinn #7 – Oppdater siden

Det er alt. Vennligst besøk nettstedet ditt, oppdater siden og språkknappen vises der.

Gratulerer, nå kan du begynne å oversette nettstedet ditt.

*Hvis du vil tilpasse knappen eller bli kjent med en ekstra innstilling, vennligst gå tilbake til hovedkonfigurasjonssiden (med språkinnstillinger) og klikk på "Vis flere alternativer".

Tidligere WooCommerce Integrering