Itzuli WordPress webgunea

Nola instalatu ConveyThis on:

Wordpress Itzulpen Plugina

ConveyThis zure webgunean integratzea azkarra eta erraza da, eta WordPress ez da salbuespena. Minutu gutxitan ConveyThis WordPress-en nola instalatu eta behar dituzun funtzionalitate eleaniztunak ematen hasiko zara.

#1 urratsa

Joan zure WordPress-eko orri nagusira eta joan "Pluginak"-era. Ondoren, egin klik "Gehitu berria"

2. urratsa

Idatzi ConveyThis bilaketa-eremuan eta plugina agertuko da.

Egin klik "Instalatu orain" eta gero "Aktibatu".

3. urratsa

Plugin-a instalatuko da, baina ez da konfiguratuta. Sakatu "Lortu api gakoa" ConveyThis-en erregistratzeko eta lortu api gakoa.

4. urratsa

Hautatu sorburuko eta helburuko hizkuntzak, eta egin klik "Gorde aldaketak".

Zure aldaketak gorde ondoren, joan zure webgunera eta erabili aldatzailearen hizkuntza botoia.

Zorionak! Zure WordPress gunea arrakastaz itzuli duzu ConveyThis-ekin.

Aurrekoa Itzuli Wix webgunea
Hurrengoa Egiaztatutako domeinu-adierazleak