Itzuli Wix webgunea

Nola integratu ConveyThis-ekin:

1200px Wix.com webgunea logo.svg

ConveyThis zure webgunean integratzea azkarra eta erraza da, eta Wix ez da salbuespena. Minutu gutxitan ConveyThis Wix-en nola instalatu eta behar dituzun funtzionalitate eleaniztunak ematen hasiko zara.

#1 urratsa

Sortu eta berretsi kontu bat Wix.com-en.

2. urratsa

Aurkitu gure plugina Wix-en erabilgarri dauden aplikazioen zerrendan.

3. urratsa

Zure conveythis.com kontuaren barruko ezarpen orrira zuzenduko zara.

Hurrengoan, joan zure aplikazioaren zerrendara eta egin klik ConveyThis aplikazioan «Kudeatu».

4. urratsa

Hautatu zure webgunearen sorburu-hizkuntza (jatorrizkoa) eta itzuli nahi duzun xede-hizkuntza. Egin klik "Gorde konfigurazioa" amaitutakoan.

5. urratsa

Integrazioa egin ondoren, ez ahaztu zure orria argitaratzea! Kargatu berriro orria eta beheko izkinan ConveyThis-en itzultzailea agertuko da. Zorionak! Arrakastaz integratu duzu ConveyThis zure Wix webgunean.

*Botoia pertsonalizatu nahi baduzu edo ezarpen gehigarri bat ezagutu nahi baduzu, itzuli konfigurazio orri nagusira (hizkuntza ezarpenekin) eta egin klik «Erakutsi aukera gehiago».

Aurrekoa Itzuli WebFlow webgunea
Hurrengoa Itzuli WordPress webgunea