Egiaztatutako domeinu-adierazleak

1. pantaila-argazkia

Domeinu bat sisteman behar bezala gehitu ondoren, widget-a aktibo dagoela eta erabiltzeko prest dagoela baieztatzen duen jakinarazpen bat ikusiko duzu. Funtsezkoa da ulertzea itzulpenen funtzionaltasuna eskuraezin izango dela widgeta lehenik aktibatu ezean. Horrek bermatzen du itzulpen-zerbitzu guztiak zure domeinuan arin eta eraginkortasunez funtzionatzen dutela. Widgeta aktibatzeko, jarraibideetan emandako urrats zehatzak jarraitu behar dituzu. Jarraibide hauek aktibazio-prozesuan arazorik gabe laguntzeko diseinatuta daude. Argibide hauetarako esteka erraz aurki dezakezu integrazio-sistemaren izenaren ondoan. Esteka hau itzulpen-zerbitzuen gaitasun osoak aprobetxatzeko atea da, zure domeinuan integrazio ezin hobea bermatuz.

Adibidez, WordPress-en webgunea duzu

Wordpress Itzulpen Plugina

Joan zure WordPress-eko orri nagusira eta joan "Pluginak"-era. Ondoren, egin klik "Gehitu berria"

Idatzi ConveyThis bilaketa-eremuan eta plugina agertuko da.

Egin klik "Instalatu orain" eta gero "Aktibatu" .

Plugin-a instalatuko da, baina ez da konfiguratuta. Sakatu "Lortu api gakoa" ConveyThis-en erregistratzeko eta lortu api gakoa.

Wix-en webgunea baduzu

1200px Wix.com webgunea logo.svg

ConveyThis zure webgunean integratzea azkarra eta erraza da, eta Wix ez da salbuespena. Minutu gutxitan ConveyThis Wix-en nola instalatu eta behar dituzun funtzionalitate eleaniztunak ematen hasiko zara.

Aurkitu gure plugina Wix-en erabilgarri dauden aplikazioen zerrendan .

Zure conveythis.com kontuaren barruko ezarpen orrira zuzenduko zara.

Hurrengoan, joan zure aplikazioaren zerrendara eta egin klik ConveyThis aplikazioan «Kudeatu» .

Hautatu zure webgunearen sorburu-hizkuntza (jatorrizkoa) eta itzuli nahi duzun xede-hizkuntza. Egin klik "Gorde konfigurazioa" amaitutakoan.

Beste zerbitzu batzuetako webgunea baduzu

angeluar itzulpenaren plugina

ConveyThis JavaScript widget-a edozein webgunetan integratzea oso erraza da. Jarraitu gure gida sinple eta urratsez urrats ConveyThis zure webgunean minutu gutxitan gehitzeko.

Kopiatu JavaScript kodea zure ezarpenetatik.

3. pantaila-argazkia
Aurrekoa Itzuli WordPress webgunea
Hurrengoa Volusion Translation Plugin