Itzuli WebFlow webgunea

Nola instalatu ConveyThis on:

Webflow plugina

ConveyThis zure webgunean integratzea azkarra eta erraza da, eta WebFlow ez da salbuespena. Minutu gutxiren buruan ConveyThis WebFlow-en nola instalatu eta behar dituzun funtzionalitate eleaniztunak ematen hasiko zara.

#1 urratsa

Sortu ConveyThis kontu bat, berretsi zure posta elektronikoa eta sartu zure kontuaren panelera.

2. urratsa

Zure panelean sartu ondoren, joan ezkerreko tresna-barrako "Domeinuak" fitxara.

3. urratsa

Gehitu domeinu bat goiko eskuineko botoia erabiliz, eta amaitutakoan sakatu ezarpenak.

Domeinuei ezin zaie izena aldatu, beraz, ezabatu eta berriro idatzi beharko duzu idazketa bat egin baduzu.

4. urratsa

Hautatu zure webgunearen sorburu-hizkuntza (jatorrizkoa) eta itzuli nahi duzun xede-hizkuntza. Egin klik "Gorde konfigurazioa" amaitutakoan.

5. urratsa

Kopiatu JavaScript hau:

<!-- ConveyThis code -->
<script type="rocketlazyloadscript" data-minify="1" src="https://www.conveythis.com/wp-content/cache/min/1/javascript/conveythis-initializer.js?ver=1714686201" defer></script>
<script type="rocketlazyloadscript" data-rocket-type="text/javascript">
  document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(e) {
    ConveyThis_Initializer.init({
      api_key: "pub_xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"
    });
  });
</script>
<!-- End ConveyThis code -->

#6 urratsa

Joan "Proiektuaren ezarpenak" atalera zure WebFlow gunearen eraikitzailean.

#7 urratsa

Joan "Kode pertsonalizatua" fitxara eta itsatsi kodea behar den lekuan. Azkenik, gorde aldaketak eta kargatu orria berriro. Zorionak! Arrakastaz integratu duzu ConveyThis zure WebFlow webgunean.

*Botoia pertsonalizatu nahi baduzu edo ezarpen gehigarri bat ezagutu nahi baduzu, itzuli konfigurazio orri nagusira (hizkuntza ezarpenekin) eta egin klik "Erakutsi aukera gehiago".

Aurrekoa SquareSpace Integrazioa
Hurrengoa Itzuli Wix webgunea