Nola birbideratu ditzaket automatikoki nire bisitariak euren hizkuntzara?

Bisitariak birbideratu

ConveyThis-en 'auto-birbideratze' funtzioa gaitzen duzunean, bisitariak automatikoki zuzenduko ditu euren nabigatzailearen hizkuntzaren arabera nahiago duten hizkuntzara, haien IP helbidearen ordez.

1) Eginbide hau aktibatzeko, joan Ezarpenak atalera eta egin klik Erakutsi aukera gehiago aukeran.

ezarpenak

2) Ezarpen orokorretan, ezarri "Bai" birbideratzeko funtzioa aktibatzeko.

2 3 pantaila-argazkia

3) Gorde aldaketak.

Pantaila-argazkia 3 2
Aurrekoa Baztertu orrialdeak eta Divs itzulpenetik ConveyThis-ekin
Hurrengoa Nola itzul ditzaket RSS eta XML produktuen jarioa? Azkarra eta Erraza