Nola itzul ditzaket RSS eta XML produktuen jarioa? Azkarra eta Erraza

Ez kezkatu, beheko urratsak konplikatuak badirudi ere, uste baino errazagoak dira; elementu batzuk kopiatu eta itsatsi besterik ez dituzu egin behar.

1. Sarrera: Nola itzul dezaket produktu-jario bat?
  2. Itzulpena konfiguratzeko urratsez urrats gida
    • Hasierako XML URLa eta bere helburua
    • URLan ConveyThis osagaia gehitzea
    • API gakoa sartzea
    • Hizkuntza-kode laburrak gehitzea
    • Azken URLa eta bere ondorioak
  3. Erlazionatutako itzulpenen eskuzko edizioa
  4. Itzulpen prozesu bateratu baterako informazio gehigarria
  5. Azken gogoetak: Fitxategi motaren deklarazioaren eta kodetzearen garrantzia

Lehenik eta behin, zure jarioaren XML URLa beharko duzu, adibidez:

https://app.conveythis.com/feed/shopify_feed–your-website-product-feed.xmlConveyThis zure jarioarekin lotzeko eta ingelesetik danierara itzultzeko (adibidez), beheko urratsak jarraitu beharko dituzu:

• "HTTPS://" eta "/feeds" artean, gehitu "app.conveythis.com/" + "Zure API gakoa pub_ gabe" + "the language_from code" + "the language_to code"

Hona hemen urratsez urrats adibide bat:

Jatorrizko jarioa:https://app.conveythis.com/feed/shopify_feed–your-website-product-feed.xml

a. Lehenik eta behin, gehi dezagun "app.conveythis.com" goian aipatu bezala, URL berria hau izango da:

https://app.conveythis.com/feed/YOUR_API_KEY/SOURCE_LANGUAGE/TARGET_LANGUAGE/YOUR_DOMAIN/FULL_PATH/name_file.xml

b. Ondoren, zure API gakoa gehi dezakezu "_pub" gabe. URL berria hau izango da, adibidez: https://app.conveythis.com/feed/YOUR_API_KEY/SOURCE_LANGUAGE/TARGET_LANGUAGE/YOUR_DOMAIN/FULL_PATH/name_file.xml

⚠️

Urrats honetarako, kontuan izan zure API gakoa erabili beharko duzula. Ez du funtzionatuko artikulu honetan dagoen API gakoarekin.

Gainera, WordPress erabiltzen ari bazara, gurekin harremanetan jarri beharko zara [email protected] helbidean, API gako zuzena eman diezazugun (ConveyThis pluginaren ezarpenetan dagoenaren desberdina da)

c. Ondoren, zure jatorrizko hizkuntza eta itzulitako kode laburrak gehi ditzakezu:

https://app.conveythis.com/feed/YOUR_API_KEY/SOURCE_LANGUAGE/TARGET_LANGUAGE/YOUR_DOMAIN/FULL_PATH/name_file.xml

Orrialde honetan dauden kode laburrak erabil ditzakezu kudeatzen ari zaren hizkuntzen arabera

Azkenean, honelako URL bat izan beharko zenuke: https://app.conveythis.com/feed/YOUR_API_KEY/SOURCE_LANGUAGE/TARGET_LANGUAGE/YOUR_DOMAIN/FULL_PATH/name_file.xml

Orain, URL hau bisitatzen baduzu, ConveyThis-ek jarioaren edukia automatikoki itzuliko du eta itzulpenak zure Itzulpenen zerrendara gehituko ditu.

Nola edita ditzaket eskuz erlazionatutako itzulpenak?

Goian esan bezala, itzulitako jarioaren URLa bisitatzeak automatikoki sortuko ditu lotutako itzulpenak eta zure Itzulpenen zerrendara gehituko dira, behar izanez gero eskuz editatu ahal izateko.

Itzulpen horiek aurkitzeko, artikulu honetan aipatutako iragazki desberdinak (adibidez, URL iragazkia) erabil ditzakezu: Bilaketa-iragazkiak – Nola aurkitu erraz itzulpen bat?

Kontuan izan jatorrizko fitxategia aldatzen baduzu, itzulitako URLa bisitatu beharko duzula itzulpenak eguneratzeko.

Informazio Gehigarria

ConveyThis-ek XML gako zehatz batzuk itzultzen ditu lehenespenez. Itzuli gabeko elementu batzuk nabaritzen badituzu, baliteke egokitzapen batzuk behar izatea. Beraz, jar zaitez gurekin harremanetan [email protected] helbidean

Fitxategiak denbora pixka bat behar badu irekitzeko, baliteke jatorrizkoaren pisuagatik izatea. Kasu honetan, hainbat fitxategitan banatzen saia zaitezke eta goiko prozesua jarraitu.

Azkenik, ziurtatu zure jatorrizko fitxategiaren lehen lerroan mota deklarazioa eta kodeketa dituela, adibidez:

Aurrekoa Nola birbideratu ditzaket automatikoki nire bisitariak euren hizkuntzara?
Hurrengoa Nola gehitu CNAME erregistroak DNS kudeatzailean?