Localhost Integrazioa

Instrukzioa

Nola instalatu ConveyThis localhost-en?

Garatzaileentzat, localhost erabiltzea euren lan-fluxuaren alderdi kritikoa da, batez ere Interneteko konexio batean oinarritzen diren web aplikazioetan edo programetan lan egiten denean. Garapen-prozesuaren zati gisa, garatzaileek probak egiten dituzte beren aplikazioen funtzionaltasuna lokalhost-en egiaztatzeko. Loopback konexioa ezarriz lokaleko ostalariarekin, aplikazioa probatu dezakete gaur egun erabiltzen ari diren ordenagailuan eta sistema eragilean.

Gure ConveyThis plugina ere erabil dezakezu localhost- en. Pluginaren ezarpenetan URL edo IParen ordez "localhost" erabil dezakezu plugina probatzeko. Beheko urratsak jarraituz!

1. urratsa - Sortu ostalari bat eta kontu bat

Domeinu berria "localhost" gisa gehitu ezin badugu ere, ostalari birtual batek lagunduko dizu. Sortu ostalari birtual bat lehenik eta instalatu ConveyThis.

Horretarako, lehenik eta behin kontua sortu behar duzu www.conveythis.com webgunean oraindik egin ez baduzu.

Joomla 1

2. urratsa - Sartu domeinua ConveyThis-en

Ireki ezarpenak zure kontuan conveythis.com-en eta bilatu "localhost" domeinuetan.

Egin klik "Ezarpenak" zure ezarpenak konfiguratzeko.

domeinua

3. urratsa - Ezarpenak

Joan behera eta jarraitu argibideei ConveyThis kodea gehitzeko zure localhost webgunean.

Gogoratu zure webguneko orriak gehitzen dituzula ostalari birtualean.

ezarpen lokalean

4. urratsa - Egiaztatu zure webgunea

Conveythis zure lokalean inplementatu den egiaztatzeko, sartu web garatzaileen tresnetara aplikazioen menua irekiz zure arakatzailean edo teklatuko lasterbidea erabiliz Ctrl + Shift + I.

Inspector tresna erabiliz, Conveythis kodea ikusteko gai izan beharko zenuke.

OnLocalhost

5. urratsa - Freskatu orria

Hori da. Mesedez, bisitatu zure webgunea, freskatu orria eta hizkuntza botoia agertuko da bertan.

Orain zure webgunea itzultzen has zaitezke.

7 pantaila-argazkia 2

6. urratsa - Gorde konfigurazioa

Gainera, ConveyThis-ek garatzaileek erabil ditzaketen plataforma eta markoen tonuak eskaintzen ditu.

Behar duzuna klik bakarrean lor dezakezu!

irtenbidea
Aurrekoa Lander Translation Plugin
Hurrengoa Magento Itzulpen Plugina