Joomla Integrazioa

Nola instalatu ConveyThis On:

Joomla Plugin itzulpenak

ConveyThis zure webgunean integratzea azkarra eta erraza da, eta Joomla ez da salbuespena. Minutu gutxiren buruan ConveyThis Joomla-n nola instalatu eta behar dituzun funtzionalitate eleaniztunak ematen hasiko zara.

#1 urratsa

Joan zure Joomla kontrol panelera eta egin klik «Sistema» — «Hedapenak»

2. urratsa

Idatzi ConveyThis bilaketa-eremuan eta luzapena agertuko da. Egin klik gainean instalazio orrira joateko.

Hemen egin klik «Instalatu» botoian eta, ondoren, egin klik berriro «Instalatu» berrespen orrian.

3. urratsa

Instalazioa amaitutakoan, joan «Osagaiak» kategoriara eta ConveyThis agertuko da. Egin klik gainean.

4. urratsa

Orri honetan zure ezarpenak konfiguratu behar dituzu.

Horretarako, lehenik eta behin kontua sortu behar duzu www.conveythis.com webgunean oraindik egin ez baduzu.

5. urratsa

Zure erregistroa baieztatu ondoren, zure panelera zuzenduko zara.

Kopiatu zure API gako bakarra eta itzuli luzapenaren konfigurazio orrira.

#6 urratsa

Itsatsi zure API gakoa dagokion eremuan.

Aukeratu jatorriko eta helburuko hizkuntzak.

Sakatu «Gorde konfigurazioa».

#7 urratsa

Hori da. Mesedez, bisitatu zure webgunea, freskatu orria eta hizkuntza botoia agertuko da bertan.

Zorionak, orain zure webgunea itzultzen has zaitezke.

*Botoia pertsonalizatu nahi baduzu edo ezarpen gehigarri bat ezagutu nahi baduzu, itzuli konfigurazio orri nagusira (hizkuntza ezarpenekin) eta egin klik «Erakutsi aukera gehiago».

Arazoak konpontzea

Hizkuntza botoia sakatzean 404 errorea jasotzen baduzu, "URL berridazketa" gaitu behar duzu zure konfigurazio globalean.

Aurrekoa Jimdo Itzulpen Plugina
Hurrengoa Lander Translation Plugin