Weebly integrazioa

Weebly aplikazioaren plugina

ConveyThis zure webgunean integratzea azkarra eta erraza da, eta Weebly ez da salbuespena. Minutu gutxiren buruan ConveyThis Weebly-n nola instalatu eta behar dituzun funtzionalitate eleaniztunak ematen hasiko zara.

#1 urratsa

Ireki zure Weebly gunea Editatu moduan.

Joan "Aplikazioa" eta jarri "ConveyThis" bilaketa-barran. Instalatu aplikazioa.

2. urratsa

Instalazioa amaitutakoan, egiaztatu domeinua instalazio berririk dagoen eta egin klik «Gorde».

3. urratsa

Zure conveythis.com kontuaren barruko ezarpen orrira zuzenduko zara.

Hurrengoan, joan zure aplikazioaren zerrendara eta egin klik ConveyThis aplikazioan «Kudeatu».

4. urratsa

Orain konfigurazio orri nagusian zaude. Egin hasierako ezarpen errazak.

Hautatu zure sorburu-hizkuntza, xede-hizkuntza eta egin klik «Gorde konfigurazioa».

5. urratsa

Hori da. Mesedez, itzuli zure Weebly guneko Editatu moduan eta argitaratu aldaketak.

Zorionak, orain zure webgunea itzultzen has zaitezke.

*Botoia pertsonalizatu nahi baduzu edo ezarpen gehigarri bat ezagutu nahi baduzu, itzuli konfigurazio orri nagusira (hizkuntza ezarpenekin) eta egin klik «Erakutsi aukera gehiago».

Aurrekoa Volusion Translation Plugin
Hurrengoa WooCommerce integrazioa