Integració de WooCommerce

Instrucció

Com instal·lar ConveyThis a WooCommerce?

Pas 1

Aneu al vostre tauler de control de WordPress i feu clic a "Connectors" i després a "Afegeix nou" .

traducció de wordpress

Pas #2

Escriviu ConveyThis al camp de cerca i el connector apareixerà.

Feu clic a "Instal·la ara" i després a "Activa" .

instal·lació del connector

Pas #3

Quan el connector de pàgina està actiu, comproveu el menú Connectors i la configuració del connector ConveyThis.

configuració del connector

Pas #4

En aquesta pàgina heu de configurar la vostra configuració.

Per fer-ho, primer heu de crear un compte a www.conveythis.com si encara no ho heu fet.

configuracions

Pas #5

Un cop hàgiu confirmat el vostre registre, aneu al vostre Tauler de control .

Copieu la vostra clau API única i torneu a la pàgina de configuració del connector.

apikey

Pas #6

Enganxeu la vostra clau d'API al camp adequat.

Seleccioneu els idiomes d'origen i d'arribada.

Feu clic a "Desa la configuració" .

wp pas 6

Pas #7

Això és. Visiteu el vostre lloc web, actualitzeu la pàgina i el botó d'idioma apareixerà allà.

Enhorabona, ara podeu començar a traduir el vostre lloc web de WooCommerce.

*Si voleu personalitzar el botó o familiaritzar-vos amb una configuració addicional, torneu a la pàgina de configuració principal (amb la configuració d'idioma) i feu clic a " Mostra més opcions ".

Anterior Integració Weebly
Pròxim Integració de Zendesk