Integració Weebly

Connector de l'aplicació Weebly

Integrar ConveyThis al vostre lloc és ràpid i senzill, i Weebly no és una excepció. En pocs minuts aprendràs a instal·lar ConveyThis a Weebly i començaràs a donar-li la funcionalitat multilingüe que necessites.

Pas 1

Obriu el vostre lloc de Weebly al mode d'edició.

Aneu a "Aplicació" i introduïu "ConveyThis" a la barra de cerca. Instal·leu l'aplicació.

Pas #2

Un cop finalitzada la instal·lació, comproveu si hi ha una nova instal·lació al domini i feu clic a «Desa».

Pas #3

Se us dirigirà a la pàgina de configuració dins del vostre compte de conveythis.com.

La propera vegada, aneu a la llista de la vostra aplicació i feu clic a "Gestiona" a ConveyThis App.

Pas #4

Ara esteu a la pàgina de configuració principal. Feu una configuració inicial senzilla.

Seleccioneu l'idioma d'origen, l'idioma d'arribada i feu clic a «Desa la configuració».

Pas #5

Això és. Si us plau, torneu al mode d'edició del vostre lloc de Weebly i publiqueu els canvis.

Enhorabona, ara pots començar a traduir el teu lloc web.

*Si voleu personalitzar el botó o familiaritzar-vos amb una configuració addicional, torneu a la pàgina de configuració principal (amb la configuració d'idioma) i feu clic a «Mostra més opcions».

Anterior Connector de traducció de Volusion
Pròxim Integració de WooCommerce