Per què no puc accedir a l'editor visual?

Tens algun problema amb l'editor visual?

Si el vostre lloc web està protegit amb contrasenya o si feu servir un mode de manteniment, l'Editor visual no podrà accedir al vostre lloc web.

Assegureu-vos que heu introduït bé l'URL complet del vostre lloc web a la configuració del vostre domini.

Captura de pantalla 19
Si encara no funciona, assegureu-vos que heu instal·lat el connector al vostre lloc web o afegiu l'script correctament.
Anterior Les traduccions no es mostren al meu lloc web
Pròxim Per què el meu lloc web no està traduït algunes parts?