Per què el meu lloc web no està traduït algunes parts?

Per què el lloc web no està totalment traduït?

Si trieu un idioma amb el botó ConveyThis i observeu que algunes parts del vostre contingut no s'han traduït, hi podria haver quatre causes possibles. A continuació es detallen les causes i solucions d'aquest problema:

1. Límit de paraules

pla

Si voleu assegurar-vos que tot el contingut del vostre lloc web estigui traduït, podeu actualitzar a un pla ConveyThis més avançat si aneu al vostre tauler de control de ConveyThis, feu clic a "Canvia el pla" i seleccioneu el pla i la freqüència de facturació desitjats.

2. Pàgines o divs exclosos

Comproveu si ja heu exclòs la part no traduïda directament a les exclusions de ConveyThis.

3. Normes del glossari

Comproveu si teniu una regla d'excepció a ConveyThis Glossary.

glossari 2

4. Interruptor de traducció

Comproveu si heu canviat de traducció a la pàgina de dominis.

Captura de pantalla 2 5

5. Contingut Javascript

Comproveu si el contingut no traduït és generat per JavaScript.

Anterior Per què no puc accedir a l'editor visual?