Les traduccions no es mostren al meu lloc web

Per començar, esborreu la memòria cau del vostre lloc web i del vostre navegador i, a continuació, torneu a obrir el vostre lloc web per veure si s'han aplicat els canvis. Si no, és possible que hàgiu editat la traducció incorrecta. Per assegurar-vos que editeu la traducció correcta, seguiu aquesta llista de verificació:

1. Ús de l'editor visual

Captura de pantalla 6

Editeu les traduccions que no s'actualitzen i es mostren correctament.

Captura de pantalla 7
Captura de pantalla 8

2. Ús de l'editor de text

Proveu de cercar a la vostra llista de traduccions la cadena original relacionada amb la traducció que no s'ha actualitzat correctament.
Captura de pantalla 18

No dubteu a actualitzar* la pàgina del vostre lloc web, esborrar la memòria cau i tornar a comprovar en una finestra d'incògnit si no observeu els canvis.

* Actualització dura:
Mac: cmd shift R
PC: ctrl F5

Anterior Tradueix PDF (adopta fitxers PDF per a un idioma específic)
Pròxim Per què no puc accedir a l'editor visual?