Tradueix PDF (adopta fitxers PDF per a un idioma específic)

Tradueix fitxers PDF a ConveyThis

ConveyThis permet traduir fàcilment fitxers PDF per als usuaris del vostre lloc web en funció de l'idioma que seleccionen.

Per activar aquesta funció, seguiu aquests senzills passos:

1. Aneu a "Configuració" i feu clic a "Mostra més opcions"
  2. Cerqueu "Tradueix PDF (adopta fitxers PDF per a un idioma específic)" i assegureu-vos que estigui marcat com a SÍ.
traduir pdf

3. Deseu la configuració.

4. Aneu a "Visual Editor" i feu clic a la imatge del llapis del fitxer PDF que voleu canviar.

5. A la pantalla emergent, seleccioneu el camí nou al PDF al vostre servidor. I salvar.

Això és!

Anterior Shopify: tradueix les teves notificacions per correu electrònic de Shopify
Pròxim Les traduccions no es mostren al meu lloc web