Tradueix el lloc web de WordPress

Com instal·lar ConveyThis a:

Connector de traducció de Wordpress

Integrar ConveyThis al vostre lloc és ràpid i senzill, i WordPress no és una excepció. En només uns minuts aprendràs com instal·lar ConveyThis a WordPress i començar a donar-li la funcionalitat multilingüe que necessites.

Pas 1

Aneu a la vostra pàgina d'inici de WordPress i aneu a "Connectors" i feu clic a "Afegeix nou"

Pas #2

Escriviu ConveyThis al camp de cerca i el connector apareixerà.

Feu clic a "Instal·la ara" i després a "Activa".

Pas #3

El connector s'instal·larà, però no es configurarà. Feu clic a "Obtén la clau API" per registrar-vos a ConveyThis i obteniu la clau API.

Pas #4

Seleccioneu els idiomes d'origen i de destinació i feu clic a "Desa els canvis".

Després de desar els canvis, aneu al vostre lloc i utilitzeu el botó de canvi d'idioma.

Felicitats! Heu traduït correctament el vostre lloc de WordPress amb ConveyThis.

Anterior Tradueix el lloc web de Wix
Pròxim Indicadors de domini verificats