Indicadors de domini verificats

Captura de pantalla 1

Després d'haver afegit correctament un domini al sistema, veureu una notificació que confirma que el giny ja està actiu i llest per utilitzar-lo. És crucial entendre que la funcionalitat de les traduccions romandrà inaccessible tret que primer s'activi el giny. Això garanteix que tots els serveis de traducció funcionin correctament i de manera eficient al vostre domini. Per activar el giny, heu de seguir els passos detallats que s'indiquen a les instruccions. Aquestes directrius estan dissenyades per ajudar-vos durant el procés d'activació sense cap molèstia. Podeu trobar fàcilment l'enllaç a aquestes instruccions al costat del nom del sistema d'integració. Aquest enllaç és la vostra porta d'entrada per aprofitar totes les capacitats dels serveis de traducció, garantint una integració perfecta al vostre domini.

Per exemple, teniu un lloc web a WordPress

Connector de traducció de Wordpress

Aneu a la vostra pàgina d'inici de WordPress i aneu a "Connectors" i feu clic a "Afegeix nou"

Escriviu ConveyThis al camp de cerca i el connector apareixerà.

Feu clic a "Instal·la ara" i després a "Activa" .

El connector s'instal·larà, però no es configurarà. Feu clic a "Obtén la clau API" per registrar-vos a ConveyThis i obteniu la clau API.

Si teniu un lloc web a Wix

1200px lloc web de Wix.com logo.svg

Integrar ConveyThis al vostre lloc és ràpid i senzill, i Wix no és una excepció. En només uns minuts aprendràs com instal·lar ConveyThis a Wix i començar a donar-li la funcionalitat multilingüe que necessites.

Trobeu el nostre connector a la llista d'aplicacions disponibles de Wix .

Se us dirigirà a la pàgina de configuració dins del vostre compte de conveythis.com.

La propera vegada, aneu a la llista de la vostra aplicació i feu clic a "Gestiona" a ConveyThis App.

Seleccioneu l'idioma d'origen (original) del vostre lloc web i els idiomes d'arribada als quals voleu traduir-lo. Feu clic a "Desa la configuració" un cop hàgiu acabat.

Si teniu un lloc web sobre altres serveis

connector de traducció angular

Integrar el widget de JavaScript de ConveyThis a qualsevol lloc web és increïblement senzill. Només cal que seguiu la nostra guia senzilla i pas a pas per afegir ConveyThis al vostre lloc web en pocs minuts.

Copieu el codi JavaScript de la vostra configuració.

Captura de pantalla 3
Anterior Tradueix el lloc web de WordPress
Pròxim Connector de traducció de Volusion