Tradueix el lloc web de Wix

Com integrar ConveyThis amb:

1200px lloc web de Wix.com logo.svg

Integrar ConveyThis al vostre lloc és ràpid i senzill, i Wix no és una excepció. En només uns minuts aprendràs com instal·lar ConveyThis a Wix i començar a donar-li la funcionalitat multilingüe que necessites.

Pas 1

Crea i confirma un compte a Wix.com.

Pas #2

Trobeu el nostre connector a la llista d'aplicacions disponibles de Wix.

Pas #3

Se us dirigirà a la pàgina de configuració dins del vostre compte de conveythis.com.

La propera vegada, aneu a la llista de la vostra aplicació i feu clic a "Gestiona" a ConveyThis App.

Pas #4

Seleccioneu l'idioma d'origen (original) del vostre lloc web i els idiomes d'arribada als quals voleu traduir-lo. Feu clic a "Desa la configuració" un cop hàgiu acabat.

Pas #5

Després de la integració, no us oblideu de publicar la vostra pàgina! Torneu a carregar la vostra pàgina i el traductor de ConveyThis apareixerà a la cantonada inferior. Felicitats! Heu integrat correctament ConveyThis al vostre lloc Wix.

*Si voleu personalitzar el botó o familiaritzar-vos amb una configuració addicional, torneu a la pàgina de configuració principal (amb la configuració d'idioma) i feu clic a «Mostra més opcions».

Anterior Tradueix el lloc web de WebFlow
Pròxim Tradueix el lloc web de WordPress
Taula de continguts