Activeu els canvis de direcció del text per a llocs web multilingües amb ConveyThis

Com traduir mitjans a ConveyThis

ConveyThis permet traduir (substituir) imatges del vostre lloc web per anar en línia amb l'idioma general del vostre lloc web.

Per exemple, si teniu certes imatges a la versió en anglès, però voleu mostrar imatges diferents en l'altre idioma, simplement seguiu aquestes instruccions.

1. Aneu a "Configuració" i feu clic a "Mostra més opcions"
  2. A la secció General, assegureu-vos que el botó d'opció al costat de "Tradueix el contingut multimèdia" estigui seleccionat. Vegeu la captura de pantalla adjunta:

traduir mitjans

3. Deseu la configuració.

4. Aneu a "Editor visual" i feu clic a la imatge del llapis de la imatge que voleu canviar.

traduir mitjans 2

5. A la pantalla emergent, seleccioneu el camí nou a la imatge al vostre servidor. Assegureu-vos que la mida de la imatge sigui semblant a l'original!

traduir mitjans 3

6. Desa els canvis.

Anterior Editeu les vostres traduccions fàcilment amb ConveyThis
Pròxim Exclou pàgines i divs de la traducció amb ConveyThis