Editeu les vostres traduccions fàcilment amb ConveyThis

Hi ha 3 maneres diferents d'afegir traduccions manuals o d'editar traduccions automàtiques:

1) Llista de traduccions

a) Aneu a la vostra llista de traduccions.

Tingueu en compte que si no teniu cap traducció, haureu de visitar les vostres pàgines web a l'idioma traduït perquè ConveyThis generi les traduccions.

Captura de pantalla 1
damaine

b) Seleccioneu un editor de text en l'idioma que voleu canviar.

Captura de pantalla 3

c) Editeu la vostra traducció.

Podeu fer canvis a la traducció fent clic al camp d'entrada de la dreta i canviar a la traducció desitjada. Tots els canvis es desaran automàticament i es mostraran al vostre lloc amb una notificació "Traducció actualitzada".

Captura de pantalla 4

Hi ha un parell d'eines per navegar fàcilment per la vostra llista.

• Barra de cerca per cercar traduccions específiques
  • Ordena per Traducció
  • Última actualització i altres filtres per ordenar les vostres traduccions

Quan s'hagin fet les edicions, aneu al vostre lloc web i actualitzeu-lo, hauríeu de veure les vostres traduccions editades.

Captura de pantalla 5

2) Editor visual

Podeu anar a l' editor visual a les vostres llistes de traduccions.

Per editar una traducció, feu clic al llapis blau. Apareixerà un quadre i podreu canviar les traduccions. Un cop fet, llegireu el missatge següent "Traducció desada".

Captura de pantalla 6
Captura de pantalla 7
Captura de pantalla 8

Mitjançant l'editor visual, teniu l'opció de navegar a pàgines específiques mitjançant un botó "Navegació" i navegar fins al vostre lloc fàcilment.

Captura de pantalla 9

3) El Glossari

Des del vostre tauler de control de ConveyThis , també teniu accés al glossari:

Apliqueu regles mai traduir o traduir sempre: establiu regles per traduir sempre o mai el contingut original d'una manera específica a l'idioma de destinació

glossari
Anterior Suprimeix fàcilment traduccions amb ConveyThis
Pròxim Activeu els canvis de direcció del text per a llocs web multilingües amb ConveyThis