Com puc redirigir automàticament els meus visitants al seu propi idioma?

Redirigeix els visitants

Quan activeu la funció de "redirecció automàtica" de ConveyThis, dirigirà automàticament els visitants al seu idioma preferit en funció de l'idioma del seu navegador, en lloc de la seva adreça IP.

1) Per activar aquesta funció, aneu a Configuració i feu clic a Mostra més opcions.

configuracions

2) A la configuració general, configureu "Sí" per activar la funció de redirecció.

Captura de pantalla 2 3

3) Desa els canvis.

Captura de pantalla 3 2
Anterior Exclou pàgines i divs de la traducció amb ConveyThis
Pròxim Com puc traduir feeds de productes RSS i XML? Ràpid i fàcil