Com puc traduir feeds de productes RSS i XML? Ràpid i fàcil

No us preocupeu, encara que els passos següents poden semblar complicats, en realitat són més fàcils del que podríeu pensar: només heu de copiar i enganxar alguns elements.

1. Introducció: com puc traduir un feed de producte?
  2. Guia pas a pas per configurar la traducció
    • URL XML inicial i la seva finalitat
    • Addició del component ConveyThis a l'URL
    • Inclusió de la clau API
    • Afegint els codis curts d'idioma
    • URL final i les seves implicacions
  3. Edició manual de traduccions relacionades
  4. Informació addicional per a un procés de traducció sense problemes
  5. Consideracions finals: Importància de la declaració i codificació del tipus de fitxer

En primer lloc, necessitareu l'URL XML del vostre feed, per exemple:

https://app.conveythis.com/feed/shopify_feed–your-website-product-feed.xmlPer enllaçar ConveyThis al vostre feed i traduir-lo de l'anglès al danès (per exemple), haureu de seguir els passos següents:

• Entre "HTTPS://" i "/feeds", afegiu "app.conveythis.com/" + "La vostra clau de l'API sense pub_" + "the language_from code" + "the language_to code"

Aquí teniu un exemple pas a pas:

Feed original:https://app.conveythis.com/feed/shopify_feed–your-website-product-feed.xml

a. En primer lloc, afegim “app.conveythis.com” com s'ha esmentat anteriorment, el nou URL serà:

https://app.conveythis.com/feed/YOUR_API_KEY/SOURCE_LANGUAGE/TARGET_LANGUAGE/YOUR_DOMAIN/FULL_PATH/name_file.xml

b. A continuació, podeu afegir la vostra clau API sense "_pub". El nou URL serà, per exemple: https://app.conveythis.com/feed/YOUR_API_KEY/SOURCE_LANGUAGE/TARGET_LANGUAGE/YOUR_DOMAIN/FULL_PATH/name_file.xml

⚠️

Per a aquest pas, tingueu en compte que haureu d'utilitzar la vostra clau API. No funcionarà amb la clau API present en aquest article.

A més, si feu servir WordPress, haureu de contactar amb nosaltres a [email protected] perquè puguem proporcionar-vos la clau API correcta (és diferent de la que hi ha a la configuració del connector de ConveyThis)

c. A continuació, podeu afegir els codis curts de l'idioma original i de l'idioma traduït:

https://app.conveythis.com/feed/YOUR_API_KEY/SOURCE_LANGUAGE/TARGET_LANGUAGE/YOUR_DOMAIN/FULL_PATH/name_file.xml

Podeu utilitzar els codis curts presents en aquesta pàgina en funció dels idiomes que gestioneu

Al final, hauríeu de tenir un URL com aquest: https://app.conveythis.com/feed/YOUR_API_KEY/SOURCE_LANGUAGE/TARGET_LANGUAGE/YOUR_DOMAIN/FULL_PATH/name_file.xml

Ara, si visiteu aquest URL, ConveyThis traduirà automàticament el contingut del canal i afegirà les traduccions a la vostra llista de traduccions.

Com puc editar manualment les traduccions relacionades?

Com s'ha esmentat anteriorment, visitar l'URL del canal traduït generarà automàticament les traduccions associades i les afegirà a la vostra llista de traduccions perquè pugueu editar-les manualment si cal.

Per trobar aquestes traduccions, podeu utilitzar els diferents filtres (com ara el filtre d'URL) esmentats en aquest article: Filtres de cerca: com trobar fàcilment una traducció?

Tingueu en compte que si modifiqueu el fitxer original, només haureu de visitar l'URL traduït per actualitzar les traduccions.

Informació adicional

ConveyThis tradueix algunes claus XML específiques per defecte. Si observeu alguns elements no traduïts, pot ser que requereixin alguns ajustos. Per tant, no dubteu a contactar amb nosaltres a [email protected]

Si el fitxer triga a obrir-se, pot ser que sigui degut al pes de l'original. En aquest cas, podeu intentar dividir-lo en diversos fitxers i seguir el procés anterior.

Finalment, assegureu-vos que la primera línia del fitxer original contingui la declaració de tipus i la codificació, per exemple:

Anterior Com puc redirigir automàticament els meus visitants al seu propi idioma?
Pròxim Com afegir registres CNAME al gestor de DNS?