Integració de Shopify

Instrucció

Com instal·lar ConveyThis a Shopify?

Pas #1: aneu a Aplicacions

Aneu al vostre tauler de control de Shopify i feu clic a "Aplicacions" al menú de l'esquerra.

A continuació, feu clic a "Visita la botiga d'aplicacions Shopify".

Shopify pas 1

Pas #2 - Trobeu ConveyThis

Cerqueu l'aplicació ConveyThis i instal·leu-la

Shopify pas 2

Pas #3: aneu a Configuració

Després d'instal·lar l'aplicació ConveyThis , se us dirigirà al tauler d'usuari dins del vostre compte de conveythis.com.

Obriu la pàgina "Dominis" i premeu el botó "Configuració".

configuració nova

Pas 4: copieu la clau de l'API

Ara esteu a la pàgina de configuració principal. Feu una configuració inicial senzilla.

Seleccioneu l'idioma d'origen, l'idioma de destinació i feu clic a "Desa la configuració".

nova configuració principal

Pas #5 - Desa i actualitza

Això és. Visiteu el vostre lloc web, actualitzeu la pàgina i el botó d'idioma apareixerà allà.

Enhorabona, ara pots començar a traduir el teu lloc web.

*Si voleu personalitzar el botó o familiaritzar-vos amb una configuració addicional, torneu a la pàgina de configuració principal (amb la configuració d'idioma) i feu clic a "Mostra més opcions".
*Per traduir la pàgina de pagament, procediu aquí .

Instrucció

Com traduir la pàgina de pagament de Shopify?

Pas 1

En primer lloc, heu d'anar a la vostra botiga en línia > Temes > Edita idiomes.

Traductor de Shopify

Pas #2

A continuació, trieu l'idioma que voleu traduir:

canvia la llengua btn

Pas #3

Seguiu els passos següents per a tots els vostres idiomes d'arribada:

Si veieu la vostra llengua de destinació a la llista, no cal fer cap acció.

En cas contrari, premeu Altres idiomes... i seleccioneu l'idioma de destinació.

seleccioneu la llengua

Pas #4

Aneu a la pestanya Checkout i sistema i privilegieu la vostra traducció personalitzada per a l'idioma seleccionat.

proporcionar traduccions

Pas #5

Finalment, torna a triar l'idioma original.

canvia la llengua btn

Pas #6: desar i actualitzar

Això és. Visiteu el vostre lloc web, actualitzeu la pàgina i també es traduirà la pàgina de pagament de Shopify.

La teva botiga Shopify s'hauria de traduir completament ara.

Instrucció

Com afegir el codi d'script?

Anterior Connector de traducció de Salesforce
Pròxim Pàgina de pagament de Shopify Translate