Integració Joomla

Com instal·leu ConveyThis a:

Traduccions de connectors de Joomla

Integrar ConveyThis al vostre lloc és ràpid i senzill, i Joomla no és una excepció. En només uns minuts aprendràs com instal·lar ConveyThis a Joomla i començar a donar-li la funcionalitat multilingüe que necessites.

Pas 1

Aneu al vostre tauler de control de Joomla i feu clic a «Sistema» — «Extensions»

Pas #2

Escriviu ConveyThis al camp de cerca i apareixerà l'extensió. Feu clic a sobre per anar a la pàgina d'instal·lació.

Aquí feu clic al botó «Instal·lar» i, a continuació, feu clic a «Instal·lar» de nou a la pàgina de confirmació.

Pas #3

Un cop finalitzada la instal·lació, aneu a la categoria «Components» i ConveyThis apareixerà allà. Feu-hi clic.

Pas #4

En aquesta pàgina heu de configurar la vostra configuració.

Per fer-ho, primer heu de crear un compte a www.conveythis.com si encara no ho heu fet.

Pas #5

Un cop hàgiu confirmat el vostre registre, se us dirigirà al vostre tauler.

Copieu la vostra clau d'API única i torneu a la pàgina de configuració de l'extensió.

Pas #6

Enganxeu la vostra clau d'API al camp adequat.

Seleccioneu els idiomes d'origen i d'arribada.

Feu clic a «Desa la configuració».

Pas #7

Això és. Visiteu el vostre lloc web, actualitzeu la pàgina i el botó d'idioma apareixerà allà.

Enhorabona, ara pots començar a traduir el teu lloc web.

*Si voleu personalitzar el botó o familiaritzar-vos amb una configuració addicional, torneu a la pàgina de configuració principal (amb la configuració d'idioma) i feu clic a «Mostra més opcions».

Resolució de problemes

Si obteniu un error 404 quan premeu el botó d'idioma, haureu d'habilitar «Reescriptura d'URL» a les vostres configuracions globals.

Anterior Connector de traducció de Jimdo
Pròxim Connector de traducció de Lander