Com canviar un fitxer multimèdia (imatges, PDF) a la meva versió traduïda

Traducció a mitjans.

Si necessiteu mostrar un tipus de suport diferent (per exemple, una imatge amb text) a la versió traduïda del vostre lloc web, ConveyThis us pot ajudar. Simplement afegiu l'URL dels mitjans traduïts a les vostres traduccions. Quan es tracta de traduir fitxers multimèdia com ara PDF, el procés és el mateix.

1. Aneu al menú de configuració i feu clic a Shom més opcions.

configuracions

2. A Configuració general, configureu quins mitjans voleu traduir (Mitjans, Vídeo, PDF).

3. Aneu al vostre lloc web amb mitjans i canvieu d'idioma.

Captura de pantalla 2 7

4. Aneu a l'editor de text ConveyThis i cerqueu la traducció dels vostres mitjans. Ara podeu canviar l'URL al fitxer multimèdia que necessiteu.

Captura de pantalla 3 4

5. Actualitzeu el vostre fitxer i comproveu si hi ha canvis.

Captura de pantalla 4 2
Anterior Com afegir/eliminar administradors, gestors i traductors
Pròxim Com eliminar definitivament una traducció?