Com afegir/eliminar administradors, gestors i traductors

Si teniu un pla de subscripció PRO o superior, teniu l'opció d'afegir més usuaris al vostre compte.

ConveyThis reconeix quatre tipus d'usuaris:

1. Propietaris (així ets tu)
  2. Administradors : algú que pot fer qualsevol cosa excepte eliminar el propietari.
  3. Gestors : poden afegir/suprimir traductors i accedir a les traduccions.
  4. Traductors : només poden accedir a les traduccions.

Com afegir-los/eliminar-los?

imatge

• Feu clic a "Equip"

imatge 1

• Escriviu l'adreça de correu electrònic a administrador, gestor o traductors.

imatge 2

Si la persona té un compte de ConveyThis, pot accedir-hi ara i fer totes les tasques necessàries! Si no estan registrats, primer s'hauran d'inscriure! https://app.conveythis.com/account/register/

Anterior Com afegir membres al meu projecte?
Pròxim Com canviar un fitxer multimèdia (imatges, PDF) a la meva versió traduïda