Puc importar/exportar les meves traduccions?

Les funcions d'importació/exportació

La funció d'importació/exportació està disponible per als plans Pro+ i superiors.

Si no esteu inscrit a cap d'aquests plans, heu d'anar a la vostra pàgina Traduccions i modificar manualment cada traducció individualment.

Exportació de traduccions

Aneu a la pàgina de dominis i feu clic al menú de tres punts, trieu de la llista en quin format necessiteu exportar traduccions.

Captura de pantalla 3 3

Importació de traduccions

Si voleu afegir traduccions externes al vostre projecte ConveyThis , és important que primer exporteu les traduccions existents. Això garanteix que les vostres traduccions es correspondran amb precisió amb el contingut original, ja que ConveyThis té el seu propi mètode per llegir, analitzar i segmentar el contingut abans de crear les traduccions.

Aneu a la pàgina Dominis i feu clic al menú de tres punts, després al botó CSV/TMX per importar traduccions.

Captura de pantalla 2 6
Anterior Puc personalitzar els meus URL?
Pròxim Canvia bandera