Puc personalitzar els meus URL?

Personalització d'URL

De moment, només és possible traduir els teus URL si compleixes aquestes dues condicions:

• Estàs gestionant un pla d'empresa o superior ( vegeu la documentació de preus )
  • Esteu sota la integració del subdomini o teniu un lloc web de WordPress

Si és el cas, podeu personalitzar la vostra estructura d'URL seguint els passos següents:

1. Aneu al menú de configuració i feu clic a Shom més opcions.

Captura de pantalla 2 2

2. Seleccioneu la configuració de l'estructura de l'URL Regular o Subdomini (disponible des del pla d'empresa).

Captura de pantalla 1 2

3. Desa els canvis.

Captura de pantalla 3 2
Pròxim Puc importar/exportar les meves traduccions?