Aktiver tekstretningsendringer for flerspråklige nettsteder med ConveyThis

Hvordan oversette media på ConveyThis

ConveyThis kan oversette (erstatte) bilder på nettstedet ditt for å gå på linje med det generelle språket på nettstedet ditt.

For eksempel, hvis du har visse bilder på den engelske versjonen, men ønsker å vise forskjellige bilder på det andre språket, følger du bare denne instruksjonen.

1. Gå til "Innstillinger" og klikk på "Vis flere alternativer"
  2. Kontroller at alternativknappen ved siden av "Oversett medier" er valgt i Generelt-delen. Se vedlagt skjermbilde:

oversette medier

3. Lagre innstillingene.

4. Gå til "Visual Editor" og klikk på pennebildet av bildet du vil endre.

oversette medier 2

5. På popup-skjermen velger du den nye banen til bildet på serveren din. Forsikre deg om at bildestørrelsen er lik originalen!

oversette media3

6. Lagre endringene.

Tidligere Rediger oversettelsene dine enkelt med ConveyThis
Neste Ekskluder sider og avvik fra oversettelse med ConveyThis