Oversett media (ta bilder for et bestemt språk)

< All Topics

ConveyThis kan oversette (erstatte) bilder på nettstedet ditt for å gå på linje med det generelle språket på nettstedet ditt.

For eksempel, hvis du har visse bilder på den engelske versjonen, men ønsker å vise forskjellige bilder på det andre språket, følger du bare denne instruksjonen.

1. Gå til "Innstillinger" og klikk på "Vis flere alternativer"
  2. Kontroller at alternativknappen ved siden av "Oversett medier" er valgt i Generelt-delen. Se vedlagt skjermbilde:

3. Lagre innstillingene.

4. Gå til "Visual Editor" og klikk på pennebildet av bildet du vil endre.

5. På popup-skjermen velger du den nye banen til bildet på serveren din. Forsikre deg om at bildestørrelsen er lik originalen!

6. Lagre endringene.

Tidligere Oversett alle sidene
Neste Oversett PDF (vedta PDF-filer for et bestemt språk)