Rediger oversettelsene dine enkelt med ConveyThis

Det er tre forskjellige måter å legge til manuelle oversettelser eller redigere automatiske oversettelser:

1) Oversettelsesliste

a) Gå til oversettelseslisten.

Vær oppmerksom på at hvis du ikke har noen oversettelser, må du besøke nettsidene dine på det oversatte språket for at ConveyThis skal generere oversettelsene.

Skjermbilde 1
damaine

b) Velg et tekstredigeringsprogram på språket du vil endre.

Skjermbilde 3

c) Rediger oversettelsen din.

Du kan gjøre endringer i oversettelsen din ved å klikke på høyre inntastingsfelt og endre til ønsket oversettelse. Alle endringer lagres automatisk og vil bli vist på nettstedet ditt med en "Oversettelse oppdatert"-varsel.

Skjermbilde 4

Det er et par verktøy for enkelt å navigere i listen din.

• Søkefelt for å søke etter spesifikke oversettelser
  • Sorter etter oversettelse
  • Siste oppdatering og andre filtre for å sortere oversettelsene dine

Når redigeringene dine er ferdige, gå til nettstedet ditt og oppdater det. Du bør se de redigerte oversettelsene dine.

Skjermbilde 5

2) Visual Editor

Du kan gå til Visual Editor i oversettelseslistene dine.

For å redigere en oversettelse, klikk på den blå blyanten. En boks vil sprette ut, og du vil kunne endre oversettelsene. Når du er ferdig, vil du lese følgende melding "Oversettelse lagret."

Skjermbilde 6
Skjermbilde 7
Skjermbilde 8

Ved å bruke den visuelle editoren har du muligheten til å navigere til bestemte sider ved å bruke knappen "Surfing" og enkelt navigere til nettstedet ditt.

Skjermbilde 9

3) Ordlisten

Fra ConveyThis Dashboard har du også tilgang til ordlisten:

Bruk regler for aldri oversett eller oversett alltid: angi regler for alltid/aldri å oversette det originale innholdet på en bestemt måte på målspråket

ordliste
Tidligere Slett enkelt oversettelser med ConveyThis
Neste Aktiver tekstretningsendringer for flerspråklige nettsteder med ConveyThis