Shopify Integrering

Instruksjon

Hvordan installere ConveyThis på Shopify?

Trinn 1 - Gå til Apper

Gå til Shopify kontrollpanelet og klikk på "Apps" i menyen til venstre.

Klikk deretter for å "Shopify App Store".

Step #2 - Finn ConveyThis

Finn ConveyThis appen og installer den

Trinn 3 - Gå til Innstillinger

Når du ConveyThis appen, blir du sendt til brukerinstrumentbordet i conveythis.com kontoen.

Åpne "Domener" side, og trykk på "Innstillinger" -knappen

Trinn 4 - Kopier API-nøkkel

Nå er du på hovedkonfigurasjonssiden. Foreta enkle innledende innstillinger.

Velg kildespråk, målspråk og klikk på "Lagre konfigurasjon".

Trinn 5 - Lagre og oppdater

Det er alt. Vennligst besøk nettstedet ditt, oppdater siden og språkknappen vises der.

Gratulerer, nå kan du begynne å oversette nettstedet ditt.

*Hvis du vil tilpasse knappen eller bli kjent med en ekstra innstilling, vennligst gå tilbake til hovedkonfigurasjonssiden (med språkinnstillinger) og klikk på "Vis flere alternativer".
*For å oversette betalingssiden, fortsett her.

Trinn 5 - Lagre og oppdater

Det er alt. Vennligst besøk nettstedet ditt, oppdater siden og språkknappen vises der.

Gratulerer, nå kan du begynne å oversette nettstedet ditt.

*Hvis du vil tilpasse knappen eller bli kjent med en ekstra innstilling, vennligst gå tilbake til hovedkonfigurasjonssiden (med språkinnstillinger) og klikk på "Vis flere alternativer".
*For å oversette betalingssiden, fortsett her.

Instruksjon

Hvordan oversette Shopify betalingsside?

Trinn 1

For det første må du gå til nettbutikken > temaer > rediger språk.

Steg 2

Velg deretter språket du vil oversette:

Trinn 3

Følg trinnene nedenfor for alle målspråkene dine:

Hvis du ser målspråket ditt i listen, er det ikke nødvendig å gjøre noe.

Hvis ikke, trykker du på Andre språk... og velger målspråket ditt.

Trinn 4

Gå til Kassen og systemfanen og gi tilgang til den tilpassede transstasjonen for valgt språk.

Trinn 5

Til slutt velger du originalspråket ditt tilbake.

Trinn 6 - Lagre og oppdater

Det er alt. Vennligst besøk nettstedet ditt, oppdater siden og shopify kassa siden vil også bli oversatt.

Din Shopify butikken bør være fullt oversatt nå.

Tidligere Shopify – oversett betalingsside
Neste SquareSpace Integrering