Shopify-integrasjon

Instruksjon

Hvordan installere ConveyThis på Shopify?

Trinn 1 - Gå til Apper

Gå til Shopify kontrollpanelet og klikk på "Apps" i menyen til venstre.

Klikk deretter for å "Shopify App Store".

shopify trinn 1

Step #2 - Finn ConveyThis

Finn ConveyThis- appen og installer den

shopify trinn 2

Trinn 3 - Gå til Innstillinger

Etter at du har installert ConveyThis- appen, blir du dirigert til brukerdashbordet på conveythis.com-kontoen din.

Åpne "Domener" side, og trykk på "Innstillinger" -knappen

nye innstillinger

Trinn 4 - Kopier API-nøkkel

Nå er du på hovedkonfigurasjonssiden. Gjør enkle innledende innstillinger.

Velg kildespråk, målspråk og klikk på "Lagre konfigurasjon".

hovedkonfigurasjon ny

Trinn 5 - Lagre og oppdater

Det er alt. Vennligst besøk nettstedet ditt, oppdater siden og språkknappen vises der.

Gratulerer, nå kan du begynne å oversette nettstedet ditt.

*Hvis du vil tilpasse knappen eller bli kjent med en ekstra innstilling, vennligst gå tilbake til hovedkonfigurasjonssiden (med språkinnstillinger) og klikk på "Vis flere alternativer".
*For å oversette betalingssiden, fortsett her.

Instruksjon

Hvordan oversette Shopify betalingsside?

Trinn 1

Først må du gå til nettbutikken din > Temaer > Rediger språk.

Shopify oversetter

Steg 2

Velg deretter språket du vil oversette:

endre lang btn

Trinn #3

Følg trinnene nedenfor for alle målspråkene dine:

Hvis du ser målspråket ditt i listen, trenger du ikke gjøre noe.

Hvis ikke, trykker du på Andre språk... og velger målspråket ditt.

velg lang

Trinn #4

Gå til kassen og system- fanen og gi din egendefinerte overgang til det valgte språket.

gi oversettelser

Trinn #5

Til slutt velger du originalspråket tilbake.

endre lang btn

Trinn 6 - Lagre og oppdater

Det er alt. Vennligst besøk nettstedet ditt, oppdater siden og shopify kassa siden vil også bli oversatt.

Din Shopify butikken bør være fullt oversatt nå.

Instruksjon

Hvordan legge til skriptkode?

Tidligere Salesforce Oversettelse Plugin
Neste Shopify Translate betalingsside