Shopify – oversett betalingsside

Instruksjon

Hvordan oversette Shopify betalingsside?

Trinn 1

For det første må du gå til nettbutikken > temaer > rediger språk.

Steg 2

Velg deretter språket du vil oversette:

Trinn 3

Følg trinnene nedenfor for alle målspråkene dine:

Hvis du ser målspråket ditt i listen, er det ikke nødvendig å gjøre noe.

Hvis ikke, trykker du på Andre språk... og velger målspråket ditt.

Trinn 4

Gå til Kassen og systemfanen og gi tilgang til den tilpassede transstasjonen for valgt språk.

Trinn 5

Til slutt velger du originalspråket ditt tilbake.

Trinn 6 - Lagre og oppdater

Det er alt. Vennligst besøk nettstedet ditt, oppdater siden og shopify kassa siden vil også bli oversatt.

Din Shopify butikken bør være fullt oversatt nå.

Tidligere Hvordan legge til CNAME-poster i DNS-manager?
Neste Shopify Integrering