Hvordan kan jeg omdirigere mine besøkende automatisk til deres eget språk?

Omdiriger besøkende

Når du aktiverer «auto-redirect»-funksjonen til ConveyThis, vil den automatisk lede besøkende til deres foretrukne språk basert på språket i nettleseren deres, i stedet for deres IP-adresse.

1) For å aktivere denne funksjonen, gå til Innstillinger og klikk på Vis flere alternativer.

innstillinger

2) I generelle innstillinger setter du "Ja" for å aktivere omdirigeringsfunksjonen.

Skjermbilde 2 3

3) Lagre endringer.

Skjermbilde 3 2
Tidligere Ekskluder sider og avvik fra oversettelse med ConveyThis
Neste Hvordan kan jeg oversette RSS- og XML-produktfeed? Fort og lett
Innholdsfortegnelse