Com modificar la vostra adreça electrònica de contacte amb ConveyThis

Com modificar la vostra adreça electrònica de contacte amb ConveyThis

Aquest article ofereix una guia per actualitzar la vostra adreça de correu electrònic de contacte.

Aneu a la pàgina del vostre compte:

Com modificar la vostra adreça electrònica de contacte amb ConveyThis

Perfil

Substituïu l'adreça de correu electrònic registrada existent per la nova:

Feu clic a " Desa els canvis ".

Com modificar la vostra adreça electrònica de contacte amb ConveyThis

Captura de pantalla 9

Preparat per començar?

Proveu ConveyThis amb la nostra prova de 7 dies
Pròxim Com seleccionar el pla més adequat que s'adapti als vostres requisits?