Connector de traducció React

Com instal·lar ConveyThis a:

1107

Integrar ConveyThis al vostre lloc és ràpid i senzill, i React no és una excepció. En només uns minuts aprendràs a instal·lar ConveyThis per reaccionar i començaràs a donar-li la funcionalitat multilingüe que necessites.

Pas 1

Creeu un compte de ConveyThis.com i confirmeu-lo.

Pas #2

Al vostre tauler (heu d'estar connectat) navegueu a "Dominis" al menú superior.

Pas #3

En aquesta pàgina, feu clic a "Afegeix domini".

No hi ha manera de canviar el nom de domini, de manera que si us heu equivocat amb el nom de domini existent, simplement suprimiu-lo i creeu-ne un de nou.

Un cop hàgiu fet, feu clic a "Configuració".

*Si vau instal·lar ConveyThis anteriorment per a WordPress/Joomla/Shopify, el vostre nom de domini ja estava sincronitzat amb el ConveyThis i estarà visible en aquesta pàgina.
Podeu ometre el pas d'afegir un domini i feu clic a "Configuració" al costat del vostre domini.

Pas #4

Ara esteu a la pàgina de configuració principal.

Seleccioneu els idiomes d'origen i de destinació per al vostre lloc web.

Feu clic a "Desa la configuració".

Pas #5

Ara desplaceu-vos cap avall i copieu el codi JavaScript del camp següent.

<!-- ConveyThis code -->
<script type="rocketlazyloadscript" data-minify="1" src="https://www.conveythis.com/wp-content/cache/min/1/javascript/conveythis-initializer.js?ver=1714686201" defer></script>
<script type="rocketlazyloadscript" data-rocket-type="text/javascript">
  document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(e) {
    ConveyThis_Initializer.init({
      api_key: "pub_xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"
    });
  });
</script>
<!-- End ConveyThis code -->

*Més endavant potser voldreu fer alguns canvis a la configuració. Per aplicar-los primer haureu de fer aquests canvis i després copiar el codi actualitzat en aquesta pàgina.

*Per a WordPress/Joomla/Shopify NO necessiteu aquest codi. Per a més informació, consulteu les instruccions de la plataforma associada.

Pas #6

El vostre script prové d'un panell a app.conveythis.com i s'ha de col·locar a public\index.html després

Pas #7

СonveyAquest connector està llest per utilitzar

Anterior Connector de traducció de PrestaShop
Pròxim Connector de traducció de Salesforce