Perfeccioneu la traducció del vostre lloc web amb la funció de glossari de ConveyThis

Per què hauria d'excloure segments de la traducció?

De vegades és útil excloure la traducció d'una part determinada del vostre lloc. Per exemple, és possible que no vulgueu traduir el nom d'usuari o altra informació del client.

Com excloure segments de la traducció?

Per tal d'excloure segments de la traducció, podeu afegir la classe "conveythis-no-translate" a qualsevol element que vulgueu ometre de la traducció.

Exemple d'ús:

--- el teu contingut aquí no es traduirà ---
Anterior Redirigeix els visitants a pàgines traduïdes automàticament en funció de la configuració del navegador de l'usuari
Pròxim Shopify: tradueix les teves notificacions per correu electrònic de Shopify