Integració de BigCommerce

Com instal·leu ConveyThis a:

Complement de BigCommerce

Integrar CoveyThis Translate a qualsevol lloc web és increïblement senzill, i la plataforma BigCommerce no és una excepció. Només cal que seguiu la nostra guia senzilla i pas a pas per afegir ConveyThis al vostreBigCommercelloc en pocs minuts.

Pas 1

Creeu un compte de ConveyThis.com i confirmeu-lo.

Pas #2

Al vostre tauler (cal estar connectat) navegueu a «Dominis» al menú superior.

Pas #3

En aquesta pàgina, feu clic a "Afegeix domini".

No hi ha manera de canviar el nom de domini, de manera que si us heu equivocat amb el nom de domini existent, simplement suprimiu-lo i creeu-ne un de nou.

Un cop hàgiu fet, feu clic a "Configuració".

*Si vau instal·lar ConveyThis anteriorment per a WordPress/Joomla/Shopify, el vostre nom de domini ja estava sincronitzat amb el ConveyThis i estarà visible en aquesta pàgina.
Podeu ometre el pas d'afegir un domini i feu clic a "Configuració" al costat del vostre domini.

Pas #4

Ara esteu a la pàgina de configuració principal.

Seleccioneu els idiomes d'origen i de destinació per al vostre lloc web.

Feu clic a "Desa la configuració".

Pas #5

Ara desplaceu-vos cap avall i copieu el codi JavaScript del camp següent.

codi js

*Més endavant potser voldreu fer alguns canvis a la configuració. Per aplicar-los primer haureu de fer aquests canvis i després copiar el codi actualitzat en aquesta pàgina.

*Per a WordPress/Joomla/Shopify NO necessiteu aquest codi. Per a més informació, consulteu les instruccions de la plataforma associada.

Pas #6

A continuació, aneu al vostre tauler de control de BigCommerce -> "StoreFront" -> "Gestor de scripts".

Façana de la botiga
ScriptManager

Pas #7

Feu clic a "Crea script" i ompliu tots els camps.

1. Nom del guió: ConveyThis
  2. Descripció: (qualsevol descripció)
  3. Ubicació a la pàgina: peu de pàgina
  4. Seleccioneu les pàgines on s'afegirà l'script: Totes les pàgines
  5. Categoria de guió: Imprescindible
  6. Tipus de guió: Guió
  7. Contingut de l'script: enganxeu el codi que heu copiat abans
  8. Guarda-ho
afegir l'script 1
afegir script 2

Pas #8

Això és. Visiteu el vostre lloc web, actualitzeu la pàgina i el botó d'idioma apareixerà allà.

Enhorabona, ara pots començar a traduir el teu lloc web.

*Si voleu personalitzar el botó o familiaritzar-vos amb una configuració addicional, torneu a la pàgina de configuració principal (amb la configuració d'idioma) i feu clic a "Mostra més opcions".

Anterior Connector de traducció de Backbone.js
Pròxim Connector de traducció de bombolles