Verifiserte domeneindikatorer

Skjermbilde 1

Etter at du har lagt til et domene i systemet, vil du se et varsel som bekrefter at widgeten nå er aktiv og klar til bruk. Det er viktig å forstå at funksjonaliteten for oversettelser vil forbli utilgjengelig med mindre widgeten aktiveres først. Dette sikrer at alle oversettelsestjenester kjører jevnt og effektivt gjennom domenet ditt. For å aktivere widgeten, bør du følge de detaljerte trinnene i instruksjonene. Disse retningslinjene er laget for å hjelpe deg gjennom aktiveringsprosessen uten problemer. Du finner enkelt lenken til disse instruksjonene ved siden av integrasjonssystemets navn. Denne koblingen er inngangsporten din til å utnytte de fulle mulighetene til oversettelsestjenestene, og sikre en sømløs integrasjon i domenet ditt.

For eksempel har du en nettside på WordPress

Wordpress Oversettelse Plugin

Gå til WordPress-hjemmesiden din og gå til "Plugins" Klikk deretter "Legg til ny"

Skriv ConveyThis i søkefeltet og plugin-en vises.

Klikk på "Installer nå" og deretter "Aktiver" .

Programtillegget vil bli installert, men ikke konfigurert. Klikk "Get api key" for å registrere deg på ConveyThis og få api-nøkkelen.

Hvis du har en nettside på Wix

1200px Wix.com-nettstedet logo.svg

Det er raskt og enkelt å integrere ConveyThis på nettstedet ditt, og Wix er intet unntak. På bare noen få minutter lærer du hvordan du installerer ConveyThis til Wix og begynner å gi den den flerspråklige funksjonaliteten du trenger.

Finn vår plugin i Wix sin liste over tilgjengelige apper.

Du vil bli sendt til innstillingssiden i din conveythis.com-konto.

Neste gang går du til applisten din og klikker på «Administrer» på ConveyThis App.

Velg nettstedets kildespråk (original) og målspråkene du vil oversette det til. Klikk "Lagre konfigurasjon" når du er ferdig.

Hvis du har nettside på andre tjenester

vinkeloversettelsesplugin

Det er utrolig enkelt å integrere Convey Denne JavaScript-widgeten på ethvert nettsted. Bare følg vår enkle, trinnvise veiledning for å legge til ConveyThis til nettstedet ditt på bare noen få minutter.

Kopier JavaScript-koden fra innstillingene dine.

Skjermbilde 3
Tidligere Oversett WordPress-nettstedet
Neste Volusion Oversettelse Plugin